Okna in vrata s kar dvojnim popustom!

9.1.2020

V novo leto z novimi okni in vrati s kar dvojnim popustom! 

Naj vam novo leto prinese veliko dobrih odločitev. Med njimi naj bo tudi nakup novih oken in/ali vhodnih vrat AJM.

Zakaj zdaj? Ker pri sedaj pri AJM za nakup oken (PVC okna, PVC-ALU okna, ALU okna, lesena okna, LES-ALU okna) in vhodnih vrat (PVC vhodna vrata, ALU vhodna vrata, lesena vhodna vrata) ponujamo kar dvojni popust - zimski popust in popust v vrednosti nakupa slovenske letne vinjete. 

Sprejmite dobro odločitev, ki bo dvignila kakovost vašega bivanja, znižala stroške za ogrevanje in prinesla številne druge pozitivne učinke v vaš dom - stopite v novo leto z novimi kakovostnimi okni in vrati!

Za več informacij se oglasite v našem prodajnem salonu, pišite na elektronsko pošto ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 14 01. 

Akcija velja do konca januarja 2020 pri nakupu oken in/ali vhodnih vrat od 2000 evrov netto, za slovenske fizične stranke. Akcija velja za ponudbe pripravljene od 9.1.2020 do 31.1.2020. Akcijo lahko izkoristite v vseh prodajnih salonih AJM po Sloveniji in v prodajnih salonih zastopnikov. Popusti se, razen, če to ni določeno drugače, ne seštevajo, druge akcije so izvzete. Popust v vrednosti letne vinjete se nanaša na eno slovensko letno vinjeto za leto 2020. Gre za vinjeto, ki velja za avtoceste in hitre ceste v upravljanju DARS d. d. za vsa bivalna vozila in motorna vozila, katerih višina nad prvo osjo znaša do 1,3 m in največja dovoljena masa ne presega 3,5 t, s priklopnikom ali brez.

 

 

Zimski popust za okna in vhodna vrata AJM okna-vrata-senčila.
Zimski popust za okna in vhodna vrata AJM okna-vrata-senčila.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM.