Certifikati in standardi

Kakovost potrjena s certifikati.

Podjetje je nosilec 

  • certifikata Zlati znak kakovosti v graditeljstvu za montažo,
  • standarda ISO 9001
  • Zelene točke,
  • certifikata Družini prijazno podjetje in
  • certifikata bonitetne odličnosti z najvišjo bonitetno oceno AAA.

 

Certifikati potrjujejo, da so naši izdelki, ki jih razvijamo v lastnem oddelku in v sodelovanju z nemškim proizvajalcem profilov Aluplast, najvišje kakovosti. V vseh fazah življenja so prijazni do okolja, izdelani v skladu s smernicami za reciklažo, na področju energetske varčnosti pa kupcu ponujamo trenutno najbolj optimalne rešitve. 

S certifikatom Družini prijazno podjetje zagotavljamo, da je naše delovno okolje prijazno za zaposlene in ima posluh za družinske potrebe zaposlenih. Najvišja bonitetna ocena AAA pa je zagotovilo, da smo zaupanja vreden poslovni partner.

Ob omenjenih certifikatih, smo tudi člani Mreže podjetij za družbeno odgovornost Slovenije.

Vsi naši izdelki so opremljeni z znakom CE. Znak CE na izdelku (ali embalaži) sporoča, da izdelek, ki je proizveden v evropski (ali kateri drugi državi), izpolnjuje zahteve EU glede varnosti, zdravstvene ustreznosti in varstva okolja. 

Standardi

Ob znaku CE naši izdelki (in storitve) nosijo tudi številne druge standarde, ki jih predpisuje zakonodaja ali jih priporočajo institucije in organizacije s področja gradbeništva in stavbnega pohištva. Ti standardi zagotavljajo zlasti tehnično ustreznost stavbnega pohištva oziroma storitve. Izpostavimo t.i. Energetsko montažo stavbnega pohištva AJM namenjeno zlasti za nizko-energijsko in pasivno gradnjo, ki jo izvajamo po najnovejši metodi – po standardu RAL. 

Znak kakovosti v graditeljstvu smo prejeli za montažo oken in vrat.
Znak kakovosti v graditeljstvu smo prejeli za montažo oken in vrat.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Pomembni kontakti

Kontakti, ki jih morda potrebujete, kadar urejate okna in vrata.  Prodaja: (02) 655 04 10, e-mail Montaža: (02) 655 04 22, e-mail Odprema: (02) 655 04 26, e-mail Servis ...
Več

Splošni pogoji poslovanja

...
Več

Servis

Dragi naši kupci, za vas smo vedno na voljo! Servisiranje naših proizvodov izvajamo preko lastne servisne službe ali preko zastopnikov. Servisna služba nudi tako stroko...
Več