Certifikati in standardi

Kakovost potrjena s certifikati.

Podjetje je nosilec 

  • certifikata Zlati znak kakovosti v graditeljstvu za montažo,
  • standarda ISO 9001
  • Zelene točke,
  • certifikata Družini prijazno podjetje in
  • certifikata bonitetne odličnosti z najvišjo bonitetno oceno AAA.

 

Certifikati potrjujejo, da so naši izdelki, ki jih razvijamo v lastnem oddelku in v sodelovanju z nemškim proizvajalcem profilov Aluplast, najvišje kakovosti. V vseh fazah življenja so prijazni do okolja, izdelani v skladu s smernicami za reciklažo, na področju energetske varčnosti pa kupcu ponujamo trenutno najbolj optimalne rešitve. 

S certifikatom Družini prijazno podjetje zagotavljamo, da je naše delovno okolje prijazno za zaposlene in ima posluh za družinske potrebe zaposlenih. Najvišja bonitetna ocena AAA pa je zagotovilo, da smo zaupanja vreden poslovni partner.

Ob omenjenih certifikatih, smo tudi člani Mreže podjetij za družbeno odgovornost Slovenije.

Vsi naši izdelki so opremljeni z znakom CE. Znak CE na izdelku (ali embalaži) sporoča, da izdelek, ki je proizveden v evropski (ali kateri drugi državi), izpolnjuje zahteve EU glede varnosti, zdravstvene ustreznosti in varstva okolja. 

Standardi

Ob znaku CE naši izdelki (in storitve) nosijo tudi številne druge standarde, ki jih predpisuje zakonodaja ali jih priporočajo institucije in organizacije s področja gradbeništva in stavbnega pohištva. Ti standardi zagotavljajo zlasti tehnično ustreznost stavbnega pohištva oziroma storitve. Izpostavimo t.i. Energetsko montažo stavbnega pohištva AJM namenjeno zlasti za nizko-energijsko in pasivno gradnjo, ki jo izvajamo po najnovejši metodi – po standardu RAL. 

Znak kakovosti v graditeljstvu smo prejeli za montažo oken in vrat.
Znak kakovosti v graditeljstvu smo prejeli za montažo oken in vrat.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

AJM družini prijazno podjetje

Podjetje AJM je nosilec certifikata Družini prijaznega podjetja  Spadamo v prvo generacijo (2007) prejemnikov slovenskih po...
Več

Kakovost

Politika podjetja - Področje kakovosti  Proizvodi in storitve podjetja niso samo v skladu z zahtevami in smernicami veljavnih predpisov ter standardov, temveč tudi in predvsem v...
Več

Varstvo osebnih podatkov in videonadzor

Obvestilo posameznikom po 13. členu splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) glede obdelave podatkov - Video nadzor v poslov...
Več