Vrednote

Družina je naša vrednota in naš temelj.

Gojimo tradicijo družinskega podjetja. Družina je vrednota in temelj našega delovanja. Družinske vrednote, kot so spoštovanje, medsebojno usklajevanje, pozornost in skrb za bližnjega usmerjajo naše odnose.

Vseskozi usklajujemo družinsko in poklicno plat naših zaposlenih, za kar imamo tudi zunanjo potrditev v obliki Certifikata družini prijazno podjetje. Certifikat smo prejeli v prvi generaciji podjetij že leta 2007.

V ukviru certifikata smo implementirali številne ukrepe, ki izboljšujejo počutje na delovnem mestu, pripomorejo k lažji uskladitivi poklicnih in družinskih obveznosti in spodbujajo vezi med zaposlenimi v obliki številnih oblik neformalnega druženja. 

 

AJM je danes nosilec polnega certifikata Družini prijazno podjetje.
AJM je danes nosilec polnega certifikata Družini prijazno podjetje.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Pomembni kontakti

Kontakti, ki jih morda potrebujete, kadar urejate okna in vrata.  Prodaja: (02) 655 04 10, e-mail Montaža: (02) 655 04 22, e-mail Odprema: (02) 655 04 26, e-mail Servis ...
Več

Splošni pogoji poslovanja

...
Več

Servis

Dragi naši kupci, za vas smo vedno na voljo! Servisiranje naših proizvodov izvajamo preko lastne servisne službe ali preko zastopnikov. Servisna služba nudi tako stroko...
Več