Servis

Dragi naši kupci, za vas smo vedno na voljo!

Servisiranje naših proizvodov izvajamo preko lastne servisne službe ali preko zastopnikov. Servisna služba nudi tako strokovno pomoč, kakor svetovanje. 

Naša servisna služba sestavljena iz klicnega centra, kjer sprejemamo vaše klice, vam svetujemo in koordiniramo s službo na terenu. Serviserji na terenu opravljajo delo po vsej Sloveniji, opremljeni so z vsemi potrebnimi orodji in pripomočki, ter dobro založeni z rezervnimi deli, ki so potrebni za servisiranje naših oken in vrat. 

Torej, kadar vam v vratih zaškripa, ali je na oknu počilo steklo, takrat je potrebno poklicati servisno službo. Ob prejetju klica sestavimo zapisnik, ki ga prejme serviser. Ta vas obišče na vašem domu že predhodno seznanjen s situacijo in z vso potrebno opremo. Natančen opis reklamacije nam bo olajšal delo, saj bomo le tako vnaprej oskrbljeni z ustreznimi rezervnimi deli in pripravljeni na popolno servisiranje, ter vam tako v najkrajšem času odpravili reklamacijo. 

V primeru težav, ne oklevajte in nas pokličite - za vaše klice smo na voljo vsak delovnik med 7. in 15. uro. Telefonska številka: 02/655 04 69. 

IZGUBLJENA VARNOSTNA KARTICA ZA IZDELAVO DODATNIH KLJUČEV? Izpolnite izjavo in poslali vam bomo duplikat. 

Aktualni cenik servisnih storitev je dostopen TUKAJ

 

Naši serviserji opravljajo delo po vsej Sloveniji.
Naši serviserji opravljajo delo po vsej Sloveniji.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

AJM družini prijazno podjetje

Podjetje AJM je nosilec certifikata Družini prijaznega podjetja  Spadamo v prvo generacijo (2007) prejemnikov slovenskih po...
Več

Kakovost

Politika podjetja - Področje kakovosti  Proizvodi in storitve podjetja niso samo v skladu z zahtevami in smernicami veljavnih predpisov ter standardov, temveč tudi in predvsem v...
Več

Varstvo osebnih podatkov in videonadzor

Obvestilo posameznikom po 13. členu splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) glede obdelave podatkov - Video nadzor v poslov...
Več