Kje smo

Najdete nas ob cesti ki pelje proti mejnemu prehodu Jurij.

Če se peljete po avtocesti iz Ljubljane proti Murski Soboti, na velikem razcepu Dragučova (A1, A5) nadaljujte v smeri Avstrije (A1) do prvega izvoza v krožni sistem križišč. Tukaj se zapeljite tri četrtine kroga do izhoda na hitro cesto proti Mariboru. Na tej cesti takoj zavijte desno in mimo centra DARS sledite kažipotom v smeri Jurij.

Če se peljete iz smeri Šentilj ali Murska Sobota se v krožnem prometu razvrstite na hitro cesto v smeri Maribora, nato pa v prvem izvozu sledite kažipotu Jurij. 

Če se peljete iz mesta Maribor po mestni obvoznici, ki pelje proti mejnemu prehodu Šentilj, tik pred krožnim prometom na izvozu zapustite obvoznico in sledite kažipotom za smer Jurij.

GPS koordinate:

  • N46°37,024´
  • EO15°38,570´
     

Podjetje AJM okna-vrata-senčila se nahaja na obrobju Maribora.
Podjetje AJM okna-vrata-senčila se nahaja na obrobju Maribora.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Pomembni kontakti

Kontakti, ki jih morda potrebujete, kadar urejate okna in vrata.  Prodaja: (02) 655 04 10, e-mail Montaža: (02) 655 04 22, e-mail Odprema: (02) 655 04 26, e-mail Servis ...
Več

Splošni pogoji poslovanja

...
Več

Servis

Dragi naši kupci, za vas smo vedno na voljo! Servisiranje naših proizvodov izvajamo preko lastne servisne službe ali preko zastopnikov. Servisna služba nudi tako stroko...
Več