Splošni pogoji

Varovanje zasebnosti

V AJM d.o.o. spoštujemo zasebnost obiskovalcev spletnih strani in osebnih podatkov ne bomo posojali, prodajali ali dali na razpolago tretjim osebam. Podatki, ki nam jih boste zaupali, bodo za interno uporabo v našem podjetju, za promocijske namene in za izboljševanje delovanja spletnih strani.

Obveščamo vas, da pri izvedbi povpraševanj in delno tudi pri izvedbi promocijskih aktivnosti sodelujemo z zunanjimi izvajalci za opravljanje poštnih in drugih marketinških storitev. V teh primerih moramo vaše podatke posredovati tretjim osebam in vam dajemo zagotovilo, da bodo uporabljeni izključno za izvedbo storitve. Vedno imate možnost, da se odjavite iz seznama prejemnikov naših promocijskih sporočil, preprosto tako, da nam pišete preko spletnega obrazca, ki ga najdete v rubriki »kontakt«. 

Uporaba kontaktnih obrazcev

Kontaktni obrazec na spletnem mestu AJM (stran http://www.ajm.si/podjetje/kontakti) ob izbiri opcije "Nadaljuj na konfigurator" zajame in shrani kontaktne podatke. Z nadaljevanjem na ta način se uporabnik strinja, da ga lahko naši svetovalci, torej zaposleni podjetja AJM, kontaktirajo v zvezi s ponudbo podjetja in mu svetujejo pri nakupu.

Splošni pogoji poslovanja

Splošne pogoje poslovanja si preberite na tej povezavi.

Pravno obvestilo

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in druga vsebina spletne strani www.ajm.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine, razen, kjer je navedeno drugače. Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način javno reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja AJM okna-vrata-senčila d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Vsebino strani si lahko ogledujete, kopirate, natisnete izključno za osebno uporabo, pod pogojem, da vsebino uporabljate v informativne in neprofitne namene. Uporaba vsebine, ki je objavljena na naših spletnih straneh, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Vsebina strani je informativnega značaja, zato AJM okna-vrata-senčila d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnih straneh. Fotografije so ilustrativne, nekatere pa zgolj samo simbolne narave. Pridržujemo si možnost tipkarskih napak v besedilih.

Snemanje programov in podatkov z naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. AJM d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Naša spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani, kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani. Čeprav delujemo z največjo skrbnostjo pri zbiranju informacij, ki jih objavljamo na naši spletni strani, in skrbimo za njihovo pravilnost in ažurnost, je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na informacijah popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na naši spletni strani. Če nas boste opozorili na napake, jih bomo poskusili kar najhitreje odpraviti.

Logotipi so registrirane znamke, za katere ima dovoljenje za uporabo družba AJM d.o.o. Prepovedana je reprodukcija, ali raba celote, ali dela logotipa v kakršnikoli obliki, razen s pisnim dovoljenjem družbe AJM okna-vrata-senčila d.o.o. 

V skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS, Uradni list RS, št. 81/15) izjavljamo, da podjetje AJM okna-vrata-senčila d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, pristojnega za reševanje potrošniških sporov.

© 2016 AJM okna-vrata-senčila d.o.o.

Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM.