Sponzorstva

Sponzoriramo šport in rekreativno dejavnost

Svoj prostor smo našli tudi v kolesarjenju, priljubljenem športu vseh generacij. Smo prireditelj rekreativne kolesarske prireditve AJM Team Time Ride. Ta s svojim konceptom postavlja v ospredje sodelovanje in ne tekmovanje.

Pri gradnji kariere profesionalne tenisačice spodbujamo najboljšo slovensko teniško igralko med posameznicami Polono Hercog.

V okviru svojih zmožnosti podpiramo tudi mlade perspektivne športnike, zato pomagamo mladim slovenskim alpskim smučarkam.

Soudeleženi smo tudi pri športno-rekreativnih dejavnostih naših zaposlenih, saj podpiramo številne manjše ljubiteljske športne klube v naši okolici. Ob tem pa smo tudi soustanovitelji in glavni podpornik Športno kulturno društva AJM, znotraj katerega se družijo zaposleni in njihovi družinski člani. 

Pomagamo pomoči potrebnim

Brez potrditve ožje in širše lokalne skupnosti nas ni. Pomagamo tistim, ki so pomoči potrebni. V skladu s svojo družinsko tradicijo posebej hitro priskočimo na pomoč družinam v stiski.

Radi pomagamo tudi nevladnim organizacijam, ki se ukvarjajo s pomočjo mladim na različne načine prikrajšanim posameznikom. 

Skupaj s Polono Hercog na poti do uspeha.
Skupaj s Polono Hercog na poti do uspeha.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

AJM družini prijazno podjetje

Podjetje AJM je nosilec certifikata Družini prijaznega podjetja  Spadamo v prvo generacijo (2007) prejemnikov slovenskih po...
Več

Kakovost

Politika podjetja - Področje kakovosti  Proizvodi in storitve podjetja niso samo v skladu z zahtevami in smernicami veljavnih predpisov ter standardov, temveč tudi in predvsem v...
Več

Varstvo osebnih podatkov in videonadzor

Obvestilo posameznikom po 13. členu splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) glede obdelave podatkov - Video nadzor v poslov...
Več