Hiša s PVC-ALU panoramskimi stenami: uživajte v razgledu!

Na slikoviti, sončni parceli, s čudovitim pogledom na zelene obronke Pohorja, se nahaja nova enodružinska hiša, ki predstavlja sanjsko bivalno izkušnjo za vse, ki cenijo moderno arhitekturo in stik z naravo. Posebnost te novogradnje so PVC-ALU panoramske stene, ki zagotavljajo, da bivalni prostori prejemajo obilo naravne svetlobe in omogočajo nenehne vizualne povezave z okoliško pokrajino.

PVC-ALU panoramske stene AJM: svetloba, razgled, energetska učinkovitost

PVC-ALU panoramske stene so ključni element te enodružinske hiše, saj prinašajo tisto, kar si od doma želimo vsi -  svetlost in odprtost v vsak kotiček domačega prostora. Ta arhitekturna zasnova združuje estetiko z izjemno funkcionalnostjo, saj PVC material zagotavlja odlično toplotno izolacijo, kar pomeni nižje stroške ogrevanja pozimi in ohranjanje prijetne hladnosti poleti, ALU maska na zunanji strani pa nudi dodatno zaščito PVC profilu in omogoča prilagajanje zunanjega videza panormaske stene izgledu hiše.

PVC-ALU panoramske stene so idealna izbira za vse, ki iščejo optimalno razmerje med ceno in kakovostjo. Poleg tega, da so cenovno dostopnejše v primerjavi z drugimi materiali, so tudi izjemno vzdržljive in enostavne za vzdrževanje. Njihova prilagodljivost in različne možnosti oblikovanja omogočajo, da se popolnoma skladijo z vsako moderno arhitekturno zasnovo.

Moderna zasnova za udobno bivanje

Ta enodružinska hiša na obronkih Pohorja je zasnovana z mislijo na sodobnega človeka, ki ceni minimalizem, funkcionalnost in povezanost z okoljem. Prostori so razporejeni tako, da maksimizirajo uporabo naravne svetlobe, hkrati pa zagotavljajo dovolj zasebnosti za vsakega člana družine. Velika dnevna soba s kuhinjo in jedilnico je srce doma, kjer se prepletajo družinsko življenje, gostoljubnost in sprostitev, vse s pogledom na zeleno okolico skozi PVC-ALU panoramske stene.

Lokacija na sončni parceli s pogledom na Pohorje nudi neprekosljivo kombinacijo miru, zasebnosti in dostopnosti do urbanih središč. PVC-ALU panoramske stene pa so tiste, ki ta dom pretvorijo v svetel, topel in vabljiv prostor, ki vas vsak dan znova navdihuje in napolni s pozitivno energijo.

Če sanjate o modernem domu, ki združuje vse prednosti sodobne gradnje s čudovitim razgledom na naravo in s prostori, ki se kopajo v sončni svetlobi, potem je izbira PVC-ALU panoramskih sten prava za vas. 

Oglasite v najbližjem prodajnem salonu AJM. Skupaj z našimi strokovnjaki boste preučili možnosti za vgradnjo PVC-ALU panormaskih sten v vašo novogradnjo in prenovo. Dobili boste popoln nasvet in napotke za izbiro elementov, tako da bodo ti ustrezno in dolgo služili svojemu namenu. Oglejte si lokacije prodajnih salonov AJM TUKAJ

Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

Hiša s PVC-ALU panoramskimi stenami: uživajte v razgledu!

Na slikoviti, sončni parceli, s čudovitim pogledom na zelene obronke Pohorja, se nahaja nova enodružinska hiša, ki predsta...
Več

Odkrijte čar ALU panoramskih sten v treh vilah v Gajani

V srcu slikovitega istrskega kraja Gajana, le lučaj od Fažane, kjer valovi Jadranskega morja nežno božajo obalo, se nahajajo tri...
Več

Alya in gradnja hiše z AJM

Alya že od malih nog sledi svojim sanjam. Zgodaj se je uveljavila kot uspešna glasbenica, kakršno jo poznamo danes, a to še ni vse, česar si je prilju...
Več