Zimski vrt ima tako lastnosti zunanjega kot notranjega prostora. Je pokrit prostor z ugodno mikroklimo. Ščiti nas pred dežjem, vetrom, snegom, mrazom in soncem, zaradi česar je v njem prijetno vse leto. 

Zimski vrt AJM je unikaten izdelek, zato že pri projektiranju upoštevamo želje uporabnika in arhitekturne posebnosti objekta, na katerega bo vezan. Zimski vrtovi so poseben bivalni del, kjer se zadržujemo več časa in zato moramo pri projektiranju misliti na več faktorjev: pravilno senčenje, hlajenje, ogrevanje, prezračevanje itd. Smo vodilni proizvajalec zimskih vrtov v tem delu Evrope. V naši ponudbi so ALU zimski vrtovi in PVC zimski vrtovi. 

Nadstreški AJM so učinkovita izbira za zaščito prevoznih sredstev, vhodov, teras, balkonov pred dežjem in drugimi vremenskimi vplivi. Na mestu postavitve nadstreška vam svetujemo, pripravimo informativni izračun in natančen tehnološki izris. 

Novi trendi v arhitekturi vodijo k vse večjim površinam na zunanjih stenah objektov. Temu z drugo besedo pravimo steklene fasade. Ponujamo neskončne možnosti oblikovanja in velikosti sten s pomočjo profilov Wicona. Polkrožne in poševne oblike, okrogline, steklene kupole, zimski vrtovi so možnosti, ki jih, kadar govorimo o steklenih fasadah, brez težav dosegamo. 

Zapri

Steklene fasade

Steklene fasade so sodoben arhitekturni trend in realnost sedanje in prihodnje gradnje, ki s hitro sestavo in visoko estetsko vrednostjo da piko na sodobnim arhitekturnim stvaritvam.

Potrebujete nasvet pri izbiri?

Zaupajte nam vaše kontaktne podatke in naš svetovalec bo stopil z vami v kontakt.

Nadaljujte svoje delo s tako kvaliteto, korektnostjo, prijaznostjo. Uspeh vam je zagotovljen. Obljubim, da bom svojo pozitivno izkušnjo z vami posredoval prijateljem in znancem. Zvone, Koper

VEČ PRIPOROČIL
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM.