Vhodna vrata so tisti del hiše ali stanovanja, ki dajejo prvi vtis o njegovem lastniku. Zato si vzemite čas pri izbiri in se pravilno odločite.

Za čim lažjo odločitev vam vhodna vrata ponujamo znotraj petih lastnih linij, ki se med seboj razlikujejo po namenu, izgledu in tudi po ceni. Znotraj teh petih linij boste našli številne modele, različne kombinacije oblik in barv ter različne cenovne razrede. Za vse pa velja eno: vsa so visokokakovostna in izdelana po meri. Vsak kupec pa si lahko izbere tudi povsem svoj model vrat, če so le-te v skladu s tehnološko dopustnostjo.

Smo tudi strokovnjaki za montažo stavbnega pohištva, zato vam vaša vhodna vrata vgradimo v skladu z najsodobnejšimi standardi.

Zapri

ZERO SASH

Varna, energetsko varčna, zanesljiva, kakovostna in po vrhu še izjemno lepa so vhodna vrata iz naše dizajnerske linije Zero Sash. S svojim izjemnim videzom in dovršenimi tehničnimi lastnostmi so pravšnja rešitev za najsodobnejšo arhitekturno zasnovo. Zero Sash so vhodna vrata v celoti v videzu stekla, stekleno ni samo krilo, pač pa imajo ta vhodna vrata tudi stekleni podboj na aluminijasti podkonstrukciji. 

Za tiste, ki si želite nekaj zares ekskluzivnega pa znotraj linije ponujamo posebno izdajo Zero Sash interior design

NA ZERO SASH VRATA

TREND

Če boste izbrali vhodna vrata iz linije Trend, bo skrb kakšen prvi vtis o sebi in svojem domu ustvarjate odveč, saj boste, če boste izbrali ta vhodna vrata, nedvomno zelo v trendu. Linija z bogato izbiro modelov (več kot 40 različnih) z različnimi kombinacijami oblik, s pestro izbiro stekel, najsodobnejšimi materiali, bogato izbiro kljuk, ročajev in drugih dodatkov ter s sodobno izvedbo vas bo navdušila.

V seriji Trend so na voljo naslednja vhodna vrata: lesena vhodna vrata, aluminijasta vhodna vrata, vhodna vrata v kombinaciji lesa in aluminija ter vhodna vrata v kombinaciji PVC-ja in aluminija.  

NA TREND VRATA

TREND SMART

Posebna serija vhodnih vrat iz aluminija AJM TREND s paketom opreme SMART. Ta vhodna vrata ohranjajo vse prednosti vhodnih vrat Trend: so visoko kakovostna, izjemno varna, bogato opremljena in modernega - trendovskega videza.  Primerna so tako za novogradnje, kot prenove. Kljub paketu opreme, ki jih določa, dopuščajo še veliko možnosti individualne prilagoditve. Na voljo so po izjemno ugodni ceni: 1.399,00 evrov vključno z davkom in vgradnjo.Vhodna vrata AJM Trend Smart so tako za vse, ki iščete zanesljiva in moderna vhodna vrata po optimalni ceni!

NA TREND SMART VRATA

CLASSIC

Vhodna vrata iz linije Classic priporočamo vsem, ki si želite moderna vhodna vrata s preverjenimi klasičnimi linijami. Izbira modelov, materialov in dodatkov je pestra. Ne glede na to kaj boste izbrali, boste s temi vrati zadovoljni vsi, ki sicer prisegate na sodoben videz, a si ne želite ekstremnih odstopanj v obliki ali barvi. Ker so na voljo v klasični in vedno lepi in elegantni beli barvi, je usklajenost z belimi okni AJM nekaj, kar pride pri njih samo od sebe. V liniji Classic so na voljo naslednje izvedbe vhodnih vrat: PVC vhodna vrata, PVC-ALU vhodna vrata, ALU vhodna vrata, lesena vhodna vrata in LES-ALU vhodna vrata

NA CLASSIC VRATA

CLASSIC SMART

Posebna serija vhodnih vrat iz aluminija AJM CLASSIC s paketom opreme SMART. Ta vhodna vrata ohranjajo vse prednosti vhodnih vrat Classic: so kakovostna, varna, bogato opremljena in klasičnega - brezčasnega videza. Primerna so za tiste, ki prenavljate, kot tiste, ki gradite na novo. Kljub paketu opreme Smart, dopuščajo še kar nekaj možnosti individualne prilagoditve - predvsem na področju videza. Na voljo so po izjemni ceni: 1.159,00 evrov vključno z davkom in vgradnjo.

Vhodna vrata AJM Classic Smart so tako za vse, ki iščete sodobna vhodna vrata po optimalni ceni!

NA CLASSIC SMART VRATA

ENTRY

Vhodna vrata iz linije Entry imajo polnila sestavljena iz prečk ali pa so iz kombinacije prečk in stekla. Izgledov je praktično nešteto, oblikujete si lahko tudi povsem svoj model, če je le-to v skladu s tehnološko dopustnostjo. Zelo estetsko delujejo v beli barvi. Priljubljena izbira pa so tudi v dekorju oziroma imitaciji lesa. Taka PVC vhodna vrata in lesena vhodna vrata na videz težko ločimo. Zato se za njih odločajo tisti, ki jim je všeč naraven videz lesa, hkrati pa so jim všeč prednosti, ki jih imajo PVC vhodna vrata. 

NA ENTRY VRATA

Potrebujete nasvet pri izbiri?

Zaupajte nam vaše kontaktne podatke in naš svetovalec bo stopil z vami v kontakt.

Krasni ste! Osem let nazaj sva z ženo prenovila zgornje nadstropje z vašimi okni, vrati, letos pa sva obnovila še spodnje nadstropje tudi z vašimi okni, vrati, balkonskimi drsnimi vrati in sva izjemno zadovoljna. Še naprej dobro delajte! Jožef, Kamnik

VEČ PRIPOROČIL
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM.