Vhodna vrata so tisti del hiše ali stanovanja, ki dajejo prvi vtis o njegovem lastniku. Kadar izbirate vhodna vrata, si vzemite čas pri izbiri, saj se boste le tako lahko pravilno odločili. 

Vhodna vrata vam ponujamo znotraj petih linij, ki se med seboj razlikujejo po namenu in izgledu. Znotraj teh petih linij boste našli številne modele, različne kombinacije oblik in barv ter različne cenovne razrede. Za vse pa velja eno: so visokokakovostna in izdelana po meri. Vsak kupec si lahko izbere tudi povsem svoj model vhodnih vrat, če so le-ta v skladu s tehnološko dopustnostjo.

Vhodna vrata so varna in zanesljiva, le če so pravilno vgrajena. Montaža vhodnih vrat, ki jo opravijo naši strokovnjaki vam zagotavlja miren spanec, saj poteka montaža vhodnih vrat pri nas v skladu z najsodobnejšimi smernicami varnosti, izolativnosti in tesnosti.

Niste prepričani kaj vse je potrebno vedeti pred nakupom vhodnih vrat? 
Brezplačno si prenesite e-priročnik za sistematičen nakup vhodnih vrat. Prenesite ga TUKAJ. 

Zapri

ZERO SASH

Varna, energetsko varčna, zanesljiva, kakovostna in izjemno lepa. Vse to so vhodna vrata iz naše dizajnerske linije Zero Sash. S svojim izjemnim videzom in dovršenimi tehničnimi lastnostmi so prava rešitev za najsodobnejšo arhitekturno zasnovo. Ta vhodna vrata so v celoti v videzu stekla. Stekleno ni samo krilo, ampak imajo vhodna vrata Zero Sash tudi stekleni podboj na aluminijasti podkonstrukciji. 

Za tiste, ki si želite nekaj zares ekskluzivnega pa znotraj linije teh vhodnih vrat ponujamo posebno izdajo Zero Sash interior design

NA ZERO SASH VRATA

TREND

Če boste izbrali vhodna vrata iz linije Trend, bo skrb kakšen prvi vtis o sebi in svojem domu ustvarjate odveč, saj boste s temi vhodnimi vrati nedvomno zelo v trendu. Linija Trend ima bogato izbiro modelov (več kot 40 različnih) z različnimi kombinacijami oblik, s pestro izbiro stekel, najsodobnejšimi materiali, bogato izbiro kljuk, ročajev in drugih dodatkov ter s sodobno izvedbo vas bo navdušila.

V seriji Trend so na voljo naslednja vhodna vrata: lesena vhodna vrata, aluminijasta vhodna vrata, vhodna vrata v kombinaciji lesa in aluminija ter vhodna vrata v kombinaciji PVC-ja in aluminija.  

NA TREND VRATA

TREND - FIVE SHADES OF GRAY

Serija vhodnih vrat Trend - Five shades of gray je novost letošnjega leta. ALU-vhodna vrata so na voljo v petih različnih odtenkih sive barve. So modernega, a hkrati tudi brezčasnega dizajna, ki se prilega vsakršni, še posebej pa sodobni minimalistični, arhitekturni obliki. Oblike zaznamujejo predvsem grafični elementi v vertikalni in horizontalni smeri, videz pa dopolnjujejo izbrani ročaji različnih oblik in dimenzij, ki so lahko pogreznjeni ali dvignjeni iz ploskve vrat, z ali brez LED osvetlitve.  

NA TREND - FIVE SHADES OF GRAY VRATA

TREND SMART

Posebna serija vhodnih vrat iz aluminija AJM TREND s paketom opreme SMART. Ta vhodna vrata ohranjajo vse prednosti vhodnih vrat Trend: so visoko kakovostna, izjemno varna, bogato opremljena in modernega - trendovskega videza.  Primerna so za novogradnje in prenove objektov. Kljub paketu opreme, ki jih določa, dopuščajo še veliko možnosti individualne prilagoditve. 

Na voljo so po izjemno ugodni ceni: 1.899,00 evrov vključno z davkom in vgradnjo. Alu vhodna vrata AJM Trend Smart so za vse, ki iščete zanesljiva in moderna vhodna vrata po optimalni ceni!

NA TREND SMART VRATA

CLASSIC

Vhodna vrata iz linije Classic priporočamo vsem, ki si želite moderna vhodna vrata s preverjenimi klasičnimi linijami. Izbira modelov, materialov in dodatkov je pestra. Ne glede na to kaj boste izbrali, boste s temi vrati zadovoljni vsi, ki imate radi sodoben videz vhodnih vrat, brez odstopanj v obliki ali barvi. Ta vhodna vrata so na voljo v elegantni beli barvi, zato je usklajenost z belimi okni AJM nekaj, kar pride samo od sebe.

Classic vhodna vrata so na voljo v naslednjih izvedbah: pvc vhodna vrata, pvc-alu vhodna vrata, alu vhodna vrata, lesena vhodna vrata in les-alu vhodna vrata

NA CLASSIC VRATA

CLASSIC SMART

Posebna serija vhodnih vrat iz aluminija AJM CLASSIC s paketom opreme SMART. Ta vhodna vrata ohranjajo vse prednosti vhodnih vrat Classic: so kakovostna, varna, bogato opremljena in klasičnega - brezčasnega videza. Primerna so za tiste, ki prenavljate, kot tudi tiste, ki gradite na novo. Kljub paketu opreme Smart, dopuščajo še kar nekaj možnosti individualne prilagoditve - predvsem na področju videza. 

Na voljo so po izjemni ceni: 1.649,00 evrov vključno z davkom in vgradnjo. Alu vhodna vrata AJM Classic Smart so tako za vse, ki iščete sodobna vhodna vrata po optimalni ceni!

NA CLASSIC SMART VRATA

ENTRY

Vhodna vrata iz linije Entry imajo polnila sestavljena iz prečk ali iz kombinacije prečk in stekla. Izgledov je praktično nešteto, oblikujete si lahko tudi povsem svoj model, če je le-to v skladu s tehnološko dopustnostjo. Zelo estetsko ta vhodna vrata delujejo v beli barvi. Priljubljena izbira so tudi v dekorju oziroma imitaciji lesa. Taka pvc vhodna vrata in lesena vhodna vrata na videz težko ločimo. Zato se za njih odločajo tisti, ki jim je všeč naraven videz lesa, a so jim všeč prednosti, ki jih imajo pvc vhodna vrata. 

NA ENTRY VRATA
NA Strukturne obsvetlobe VRATA

Potrebujete nasvet pri izbiri?

Okna in vrata Zero Sash so bila odlična izbira. Drugačen, sodoben videz, velike steklene površine in odlična kakovost, dajejo piko na i našemu novemu domu. Zahvaljujem se vam za profesionalno držo vaših zaposlenih od prvega vstopa v salon, do montaže in pregleda na objektu. Krasno! Tatjana, okolica Maribora


VEČ PRIPOROČIL
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM.