Zlati znak kakovosti za montažo oken AJM

18.4.2024

Podjetje AJM se lahko pohvali z dolgo zgodovino priznanj za kakovost, saj smo bili med pionirji, ki so prejeli Zlati znak kakovosti za montažo stavbnega pohištva že pred 26 leti. Zlati znak kakovosti priznava strokovnost, zanesljivost in trajnost vgradnje, kar je še posebej pomembno v času, ko so kakovost bivanja in energetska učinkovitost na prvem mestu. 

Znak predstavlja eno najvišjih priznanj v gradbeništvu v Sloveniji, ki ga Gradbeni inštitut ZRMK podeljuje podjetjem, ki se izkažejo z izjemno kakovostjo montaže in doslednim upoštevanjem tehničnih norm ter predpisov.

Certifikat ZKG ni le simbol kakovosti; je tudi zaveza k nenehnemu razvoju, inovacijam in izboljšavam v panogi proizvodnje in vgradnje stavbnega pohištva, ki upošteva tudi okoljske standarde in prispeva k razogljičenju. Naša prizadevanja tako gredo z roko v roki s strokovnimi merili in obveznostmi, ki jih določa Gradbeni inštitut ZRMK.

Ta prestižni znak tako pa je tudi zagotovilo strankam, da je njihova odločitev za izdelke AJM-a prava, in da bodo z njo dobili tudi kakovostno izvedbo in dolgoročno zadovoljstvo.

Vabimo vas, da obiščete naše salone in spoznate, zakaj smo vodilni na področju montaže stavbnega pohištva. Naši izkušeni strokovnjaki so na voljo za vsa vaša vprašanja in vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri pravih rešitev za vaš dom.

AJM prejel Zlati znak v graditeljstvu
AJM prejel Zlati znak v graditeljstvu
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

AJM že petič prejel Znak kakovosti v graditeljstvu

Brez kakovostne vgradnje ni energetskega prihranka   Kozjak nad Pesnico, 18. marec 2015 - Podjetje AJM okna-vrata-senčila ...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Modernizacija AJM proizvodnje stavbnega pohištva iz lesa

    BISTVENA SPREMEMBA PROIZVODNEGA PROCESA PROIZVODNJE LESENEGA STAVBNEGA POHIŠTVA  Projekt podj...
Več
PREBERITE TUDI

Pomladno razposajeni kurenti na AJM

Tako kot vsako leto nas tudi letos niso izpustili naši kurenti. Z že tradicionalnim obiskom in pregonom »zime« s...
Več