Znani so nagrajenci nagradne ankete kupcev 2022

15.9.2022

Znani so nagrajenci nagradne ankete namenjene kupcem v drugi polovici leta 2021 in prvi polovici leta 2022. 

Nagradna anketa meri zadovoljstvo kupcev oken in vrat AJM. Preverjamo zadovoljstvo z izdelki, našimi storitvami in montažo. 

Odzvalo se je dobrih 20% kupcev. Nagrajenci pa so naslednji: 

Prva nagrada: Vikend paket za dve osebi v Grand hotelu 4 opatijska cvijeta***** prejme: Julija Tamše Bizjak iz Ljubljane. 

Luksuzno maxi brisačo za plažo prejmejo: Vlasta Rusjan Ritmanič iz Ljubljane, Melita Stevanovič iz Kranja, Jure Pogačar iz Kranja, Ljubica Kenda iz Sečovelj, Barbara Mali iz Tržiča, Karmen Štravs iz Grada, Bojana Martinjaš iz Ljubljane-Polje, Peter Jančič iz Velenja, Tina Robič iz Kranjske Gore, Alexandra Horvat-Štotl iz Maribora, Aleksandra Pisnik iz Podvelke, Vesna Kranjc iz Maribora, Igor Topole iz celja, Irena LazareviĆ iz Maribora, Rok Zalaznik iz Vrhnike, Evita Hanžič iz Pernice, Simona Pliberšek iz Pragerskega, Konrad Premrl iz Postojne, Marjan Skerlovnik iz Raven na Koroškem, Filip Audič iz Rač. 

Hladilno torbo AJM prejmejo: Tea Seliškar Otrin iz Domžal, Andrej Krajnc iz Dravograda, Janja Jan iz Bleda, Nada Sušnik iz Šenčurja, Sandra Perger iz Ljubljane, Irena Kosanič iz Ruš, Mirko Levac iz Portoroža, Simon Hraševec iz Radenec, Jožica Peček iz Murske Sobote, Janči Tolar iz Mojstrane. 

Čistilne sete za nego in vzrževanje oken prejmejo: Jernej Sorko iz Maribora, Metka Smeh iz Medvod, Klavdija Potočnik iz Zg. Kungote, Edi Cigoj iz Črnič, Milorad Popovič iz Litije, Matjaž Marušič iz Portoroža, Simon Šimat iz Maribora, Marko Bratina iz Kranja. 

Čestitke vsem! Obvestila o nagradah, oziroma same nagrade, boste prejeli po pošti. 

Anketa z zadovoljstvo z okni in vrati AJM.
Anketa z zadovoljstvo z okni in vrati AJM.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

AJM prejemnik Platinaste bonitetne odličnosti!

Konec poletja za AJM prinaša dobre novice. Že drugo leto smo namreč postali prejemnik Platinaste bonitetne odličnosti...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Izpeljali Golf turnir Janeza Ajleca

Pretekli vikend smo uspešno izpeljali že 6. golf turnir Janeza Ajleca.  Ustanovitelj in dolgoletni direktor podjetja...
Več
PREBERITE TUDI

Dnevi odprtih vrat pritegnili množico kupcev

Kupci so prepoznali priložnost, ki smo jo pripravili s posebnimi ponudbami ob letošnji dnevih odprtih vrat, 19. in 20. maja,...
Več