Vhod z velikim V

Artline AJM je vhod pred katerim se ustavite... 

Koliko časa potrebujemo, da si ustvarimo prvi vtis? Minuto, deset, morda petnajst minut? Psihologi zatrjujejo, da precej manj. Potrebnih je le nekaj sekund. Prvi vtis je najpomembnejši in da ta ostane, zato si želimo, da se naši kupci o naši izjemni in kakovostni ponudbi prepričajo že na vhodu v naš salon. Nedavno smo ga prenovili in za obnovo uporabili edinstven sistem Artline. Gre za sistem zasteklitve z aluminijastimi profili.  

Artline prinaša zunanjost v notranji prostor na najboljši možen način: z veliko stekla in skoraj nič okvirja. Za Artline so značilne velike steklene površine od stropa do tal brez vidnih okvirjev in drsni sistemi, ki se kljub svojim XL velikosti enostavno in lahko upravljajo. Stekelni elementi so zaključeni s tankimi aluminijastimi profili, ki so široki največ 38 mm, kar pomeni, da Artline omogoča praktično neprekinjen panoramski pogled. V višino lahko meri do 3,5 metra brez ojačitve, teža, ki jo lahko nosijo ti drsni elementi pa dosega 450 kilogramov. 

Steklo se elegantno vklaplja v okolje, daje videz sodobnosti, s svojim odsevom okolice pa hkrati združuje arhitekturo in okolje v katero je ta postavljena. Ravno zato Artline priporočamo tudi vsem tistim, ki želite, da se objekt zliva z okolico v katero je umeščen. Notranji prostori se na račun ekstremnih steklenih površin kopajo v naravni svetlobi, hkrati pa ti elementi iz sistema Artline nudijo izjemno toplotno in zvočno izolacijo ter visoko stopnjo varnosti (RC2).

Ekstremno veliki drsni elementi, ki drsijo po vodilih izjemno tiho, odpirajo prostor zunanjosti, hkrati pa dajejo neznanski občutek lahkosti in preprostosti, kar je osrednji oblikovalski moment tega stavbnega pohištva. 

S sistemom Artline boste dobili več kot le stekleno steno in svetle prostore. Zaradi pozornosti posvečene dizajnu, je Artline namreč tudi vsaj malo umetniški dosežek, ki si ga želi vsaka moderna arhitektura.  

Artline je drsni sistem minimalističnega videza, ki se odlično spaja tudi z vhodnimi vrati AJM.
Artline je drsni sistem minimalističnega videza, ki se odlično spaja tudi z vhodnimi vrati AJM.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

Alya in gradnja hiše z AJM

Alya že od malih nog sledi svojim sanjam. Zgodaj se je uveljavila kot uspešna glasbenica, kakršno jo poznamo danes, a to še ni vse, česar si je prilju...
Več

V mestnem središču zasijala okna Zero Sash by AJM

Legendarna prodajalna cvetja Cvetličarna, ki jo mariborčani najdemo na vogalu Tyrševe in Krekove ulice, pod kreativnim vode...
Več

Gentry 11 ima lesena okna AJM

Butični hotel, ki očara  "Potovati, raziskovati neznane kotičke, spoznati navade, najljubše lokale domačinov, začutiti pristen utrip izbrane destinacije...
Več