Vhod z velikim V

Koliko časa potrebujemo, da si ustvarimo prvi vtis? Minuto, deset, morda petnajst minut? Psihologi zatrjujejo, da precej manj. Potrebnih je le nekaj sekund. Prvi vtis je najpomembnejši in da ta ostane, zato si želimo, da se naši kupci o naši izjemni in kakovostni ponudbi prepričajo že na vhodu v naš salon. Nedavno smo ga prenovili in za obnovo uporabili edinstven sistem Artline. Gre za sistem zasteklitve z aluminijastimi profili.  

Artline prinaša zunanjost v notranji prostor na najboljši možen način: z veliko stekla in skoraj nič okvirja. Za Artline so značilne velike steklene površine od stropa do tal brez vidnih okvirjev in drsni sistemi, ki se kljub svojim XL velikosti enostavno in lahko upravljajo. Stekelni elementi so zaključeni s tankimi aluminijastimi profili, ki so široki največ 38 mm, kar pomeni, da Artline omogoča praktično neprekinjen panoramski pogled. V višino lahko meri do 3,5 metra brez ojačitve, teža, ki jo lahko nosijo ti drsni elementi pa dosega 450 kilogramov. 

Steklo se elegantno vklaplja v okolje, daje videz sodobnosti, s svojim odsevom okolice pa hkrati združuje arhitekturo in okolje v katero je ta postavljena. Ravno zato Artline priporočamo tudi vsem tistim, ki želite, da se objekt zliva z okolico v katero je umeščen. Notranji prostori se na račun ekstremnih steklenih površin kopajo v naravni svetlobi, hkrati pa ti elementi iz sistema Artline nudijo izjemno toplotno in zvočno izolacijo ter visoko stopnjo varnosti (RC2).

Ekstremno veliki drsni elementi, ki drsijo po vodilih izjemno tiho, odpirajo prostor zunanjosti, hkrati pa dajejo neznanski občutek lahkosti in preprostosti, kar je osrednji oblikovalski moment tega stavbnega pohištva. 

S sistemom Artline boste dobili več kot le stekleno steno in svetle prostore. Zaradi pozornosti posvečene dizajnu, je Artline namreč tudi vsaj malo umetniški dosežek, ki si ga želi vsaka moderna arhitektura.  

Artline je drsni sistem minimalističnega videza, ki se odlično spaja tudi z vhodnimi vrati AJM.
Artline je drsni sistem minimalističnega videza, ki se odlično spaja tudi z vhodnimi vrati AJM.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Okna AJM v sodobni "vinarski arhitekturi"

Vino, prvobitna narava, sodobna okna in kakovostna arhitektura - enkratna izkušnjo za vsa čutila.  Če kdaj, po...
Več

Lizika je izbrala nova okna AJM

Največji dijaški dom v severovzhodnem delu Slovenije, Dijaški dom Lizike Jančar, je v letu 2019 doživel temeljito energetsko prenovo. Eden od temeljev energetsk...
Več

Ko okno postane stičišče z naravo.

Na najvišji razgledni točki na prelepo avstrijsko štajersko, natančneje v kraju Ciringa, se nahajajo izjemne nastanitve vinogradniške družine Tement, kje...
Več