V mestnem središču zasijala okna Zero Sash by AJM

Legendarna prodajalna cvetja Cvetličarna, ki jo mariborčani najdemo na vogalu Tyrševe in Krekove ulice, pod kreativnim vodenjem Valerije Grubelnik, izdeluje in nudi cvetličarske storitve, rezano cvetje in lončnice najvišje kakovosti. Veseli smo, da se je kreativna lastnica odločila prenovo stavbnega pohištva svojega poslovnega prostora zaupati podjetju AJM. 

Izbira stavbnega pohištva nas je vodila preko PVC oken z zunanjo ALU zaščito, do ALU oken in na koncu do edinstvene linije Zero Sash. Lastnica je namreč želela nekaj več od običajnih oken z belimi PVC okvirji. Poleg dobrih tehničnih lastnosti, je bil namreč izredno pomemben tudi videz novega stavbnega pohištva. 

Okna z minimalnimi okvirji in velikimi steklenimi površinami s črnim emajliranim robom so se izkazala kot odlična izbira, saj se zdi, da njihove cvetlične kreacije skozi nova okna dobijo povsem nov, še bolj privlačen, poudarek. 

Odličen dizajn, odsoten okvir krila, ekstremne steklene površine, energetska učinkovitost in kakovost so združeni v "šopku", ki mu pravimo linija Zero Sash.

Najboljše in najbolj ekskluzivno kar nudi slovenski trg stavbnega pohištva

Zero Sash je ekskluzivna linija našega podjetja, za katero imamo tudi priznan patent. Gre za odlično stavbno pohištvo, celotno linijo, ki obsega okna, balkonska vrata, zasteklitev in vhodna vrata.

Posebnost tega okna je, da vidni okvir okenskega krila nadomešča neprekinjena steklena površina, ki je za 15% večja, kot pri primerljivih sodobnih oknih z okvirjem. Tako je pri teh oknih tudi kljuka nameščena v steklo, kar daje skupaj z emajliranim robom v črni barvi zares edinstven videz. Podboj okna je izdelan iz lesa - za izdelavo izbiramo samo najkakovostnejši les macesna ali smreke. Serijsko je vgrajeno skrito okovje, na zunanji strani okvirja pa je serijsko nameščena ALU maska, ki ščiti les pred vplivi iz okolja. 

Okna Zero Sash so tako, kot vsa lesena okna AJM, rezultat lastnega razvoja, imajo certifikate o uspešno opravljenih testih kakovosti na IFT Rosenheim, ki je vodilni evropski inštitut za testiranje kakovosti stavbnega pohištva.

Stavbno pohištvo AJM Zero Sash ustreza programu kreditiranja Eko Sklada Republike Slovenije, j.s., kar pomeni, da lahko za njihov nakup in vgradnjo prejmete subvencijo oziroma nepovratna sredstva. 

AJM Zero Sash v Cvetličarni v Mariboru.
AJM Zero Sash v Cvetličarni v Mariboru.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

Alya in gradnja hiše z AJM

Alya že od malih nog sledi svojim sanjam. Zgodaj se je uveljavila kot uspešna glasbenica, kakršno jo poznamo danes, a to še ni vse, česar si je prilju...
Več

V mestnem središču zasijala okna Zero Sash by AJM

Legendarna prodajalna cvetja Cvetličarna, ki jo mariborčani najdemo na vogalu Tyrševe in Krekove ulice, pod kreativnim vode...
Več

Gentry 11 ima lesena okna AJM

Butični hotel, ki očara  "Potovati, raziskovati neznane kotičke, spoznati navade, najljubše lokale domačinov, začutiti pristen utrip izbrane destinacije...
Več