Udoben dom za starejše s pridihom Mediterana

Zunaj les, znotraj belina? To zmorejo naša nova PVC okna! 

Od lanske jeseni je eno naših najlepših obmorskih mestec Izola bogatejše za edinstven Center starejših Izola, ki  združuje varovana stanovanja in dnevni center z bogatim družabnim programom za starejše lokalno prebivalstvo. Veseli smo, da smo del te pozitivne zgodbe, ki ruši tabuje o starosti in starostnikih, ter povezuje generacije, tudi nas.

Okna, ki so vzdržljiva, dolgotrajna in enostavna za uporabo. Ob tem pa tudi lepa. 

Za opremo celotnega doma so bila izbrana PVC okna iz našega sistema AJM Energeto, za katera se vedno znova izkaže, da odlično zadovoljujejo še tako različne potrebe naših kupcev in zato ne preseneča, da do bila v preteklosti ta PVC okna najpogostejša izbira tako za opremo zasebnih, kot javnih objektov. Pvc okna AJM Energeto so sodobnega videza, trendovskih, ravnih linij in izdelano iz tehnološko dovršenih pet-komornih profilov. Ožji profil zagotavlja več svetlobe v prostoru in zaradi segrevanja sonca tudi večje energijske prihranke, ki v času dragih energentov še kako prav pridejo.

PVC okna, ki so vgrajena v opisani objekt, so iz dvoslojne zasteklitve in z dekorjem v videzu lesa-breze. Prav ta dekor je dal stavbi videz značilne mediteranske arhitekture. Dekor PVC oken v videzu lesa je sicer priljubljena izbira za vse, ki si želijo enostavnega vzdrževanja PVC oken in eleganten videza lesa. Izbirate lahko med dekorjem na obeh straneh – zunaj in znotraj, ali samo zunaj oziroma samo znotraj.

Skupni prostori, svetli in lahko dostopni

Skupni prostori v pritličju enega od objektov so namenjeni druženju in različnim aktivnostim vseh stanovalcev Doma za starejše Izola, pa tudi zunanjih obiskovalcev, imajo velike izhode na urejeno dvoriščno ploščad. Zaradi visoke frekvence prehoda, varnostnih zahtev in želje po velikih steklenih površinah, skozi katere pogled ujame tudi modrino jadranskega morja, smo opremili s fiksnimi stenami in drsnimi vrati iz aluminija 75 Evo . Za izdelavo oken in vrat iz aluminija uporabljamo profile priznanega nemškega proizvajalca Wicona.  Wiconini profili so enostavni za uporabo, njihova največja prednost pa je v izpopolnjeni prekinitvi toplotnega mostu, kjer z dodatno toplotno izolacijo parametre toplotne in zvočne izolativnosti še dodatno izboljšamo. Prednost sistema je tudi v zanesljivi in elegantni varnosti, ki omogoča izvedbo različnih protivlomnih in neprebojnih stekel oziroma ognjeodpornih  in protipožarnih elementov.

Prilagodljivost oken starejšim

Ker so stanovanja v celoti namenjena starejšim ljudem smo prilagodili tudi okna. Kljuko smo namestili nekoliko nižje, da je ta lažje dostopna in ni potrebnega napora ob odpiranju oken. Namestili smo tudi zunanje žaluzije, ki so prav tako prilagojene lažji uporabi. Če želite tudi vi imeti okna in vrata, ki bodo prilagojena Vašim željam in potrebam nas kontaktirajte na brezplačno telefonsko številko 080 14 01 ali preko e-pošte. Lahko pa nas tudi obiščete v eni iz med naših poslovalnic, kjer bomo prisluhnili Vašim željam.

Udoben dom starejših
Udoben dom starejših
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

Alya in gradnja hiše z AJM

Alya že od malih nog sledi svojim sanjam. Zgodaj se je uveljavila kot uspešna glasbenica, kakršno jo poznamo danes, a to še ni vse, česar si je prilju...
Več

V mestnem središču zasijala okna Zero Sash by AJM

Legendarna prodajalna cvetja Cvetličarna, ki jo mariborčani najdemo na vogalu Tyrševe in Krekove ulice, pod kreativnim vode...
Več

Gentry 11 ima lesena okna AJM

Butični hotel, ki očara  "Potovati, raziskovati neznane kotičke, spoznati navade, najljubše lokale domačinov, začutiti pristen utrip izbrane destinacije...
Več