Preprosto vrhunsko: Weinbank Ehrenhausen.

Okna Zero Sash prepričala tudi čez mejo 

V majhnem avstrijskem mestecu nedaleč od slovensko-avstrijske meje Ehrenhausen se nahaja prav posebna "banka" in sicer "Vinska banka" - Weinbank.

Kakor pove že ime, ne gre za banko v prvotnem pomenu besede, pač pa za projekt oziroma restavracijo in vinoteko, ki ponujata vrhunsko vinsko in kulinarično izkušnjo.

Za prvo je odgovoren lastnik projekta, znani avstrijski vinar Tement, za drugo pa skrbi priznani kuharski mojster Gerhard Fuchs, ki si je s svojimi kulinaričnimi kreacijami prislužil Michelinovo zvezdico. Restavracija ponuja najboljše kar premore lokalna kulinarična tradicija, podpira pa jo vinska karta z več kot 800 vrhunskimi vini, ki jo je pripravil top somelier Christian Zach.

Ime vinska banka pa se ne nanaša samo na bogat izbor vrhunskih vin, ampak ima tudi drugoten pomen - tukaj si namreč lahko najamete svoj vinski sef in v njem zorite svoje vino. Lahko pa ste le med "delničarji" banke in v naslednjih nekaj letih uživate v izboru najboljših vin - doma ali v restavraciji v spremstvu vrhunske kulinarike. 

Objekt, ki gosti to edinstveno zgodbo je nastal iz zapuščenega poslovnega prostora - nekdanje trgovine. V podjetju AJM smo prispevali svoje znanje na področju opremljanja s stavbnim pohištvom in izdelke stavbnega pohištva. Za osrednji prostor, ki gosti jedilnico restavracije smo izdelali stekleno steno iz linije Zero Sash.

Izbira je padla, okna iz macesna 

Leseni profil je izdelan iz okvirja macesna, steklene površine so trislojne in imajo črno emajlirano oblogo ob robovih ter sončno zaščito. Na notranji stran je okvir steklene stene poravnan s stenami, stropom in tlemi, s čimer smo ustvarili moderen minimalizem in se lepo sklada s celotnim konceptom prostora. 

Več o naši liniji Zero Sash si lahko preberete TUKAJ

Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Alya in gradnja hiše z AJM

Alya že od malih nog sledi svojim sanjam. Zgodaj se je uveljavila kot uspešna glasbenica, kakršno jo poznamo danes, a to še ni vse, česar si je prilju...
Več

V mestnem središču zasijala okna Zero Sash by AJM

Legendarna prodajalna cvetja Cvetličarna, ki jo mariborčani najdemo na vogalu Tyrševe in Krekove ulice, pod kreativnim vode...
Več

Gentry 11 ima lesena okna AJM

Butični hotel, ki očara  "Potovati, raziskovati neznane kotičke, spoznati navade, najljubše lokale domačinov, začutiti pristen utrip izbrane destinacije...
Več