Oddih sredi gozda

Na visokih 1000 metrov nadmorske višine globoko med Pohorskimi smrekami se nahaja apartmajski kompleks Storžek, ki smo ga po njegovi prenovi opremili z les-ALU okni AJM. Pristna narava in tišina skupaj z vrhunsko storitvijo so tisto kar v obilici ponuja ta počitniški kompleks. Sliši se kot dober obet za odličen pobeg pred ponorelim svetom, mar ne? 

V notranjosti apartmajev prevladuje klasična alpska ureditev z veliko lesa. Tako tudi okna pravzaprav ne morejo biti nič drugačna, kakor lesena. Lastniki so izbrali klasična lesena okna iz lesa smreke - mogočnega iglavca, ki v večini sestavlja tudi pohorske gozdove, s katerimi je obdano apartmajsko naselje Storžek. 

Okna iz smrekovega lesa

Vgrajena okna so torej iz lesa smreke, model AJM Pasiv ALU Classic. Za ta model je značilno, da ima na zunanji strani prekrivno masko iz aluminija klasične izvedbe - to pomeni, z rahlo posnetimi robovi. Zunanja prekrivna maska zaščiti les pred zunanjimi vplivi hkrati pa z izbiro njene barve lahko prilagajamo videz oken zunanjemu videzu objekta (fasadni oblogi, strehi ipd.). 

Okna AJM Pasiv ALU Classic na notranji strani delujejo toplo, prijetno in se povsem skladajo z notranjo ureditvijo, kjer prav tako prevladujejo leseni materiali. Lesena okna so obdelana s kar štirislojnim premazom, ki varuje les pred vplivi iz okolice. Premazi so na vodni osnovi in so okolju, ljudem in živalim prijazni.

Sicer pa okna AJM Pasiv ALU Classic omogočajo svetle prostore, saj posebno oblikovan kot profila omogoča večji vpad svetlobe in s tem povečano količino svetlobe v prostoru. Okvir okna je ozek, a stabilen, saj je večkratno lepljen. Lepljenje je brez vidnega dolžinskega spoja, kar dodano pripomore k lepemu in celovitemu videzu okna.

AJM Pasiv ALU Classic ima serijsko trislojno zasteklitev, ki skupaj s tehnično dovršenim profilom poskrbi za odlično toplotno izolativnost, tako da je prihranek energije zagotovljen. 

Na spodnjem delu apartmajskega kompleksa, kjer se nahaja welness, smo objekt zasteklili s fiksnimi LES-ALU zasteklitvami v kombinaciji z balkonskimi vrati. Profili fiksnih zasteklitev in balkonska vrata so prav tako lesena in iz sistema AJM Pasiv ALU Classic.

Žaluzije, plise in komarniki 

Za senčenje je poskrbljeno na nekaterih elementih z zunanjimi žaluzijami, na katarih pa z notranjimi pliseji, s katerimi se zagotovi intima. Njihova velika prednost je, da jih lahko poljubno premikamo po višini elementa. 

Za mir pred nadležnimi komarji so na zunanji strani vgrajeni rolo komarniki, ki so v zimskem delu leta zaviti v rolo v zaboju nad oknom. 

Bi želeli tudi vi okna, kot smo jih vgradili v Apartmajsko naselje Storžek?

Tako za ponudbo, kakor za brezplačno svetovanje na objektu, nam pišite TUKAJ.

Veseli bomo vašega obiska v naših prodajnih salonih - najbližjega poiščite TUKAJ

 

 

LEA-ALU okna AJM v apartmajih Storžek na Pohorju.
LEA-ALU okna AJM v apartmajih Storžek na Pohorju.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Družinski dom z odličnim razgledom

Arhitektka je za svojo mlado petčlansko družino zasnovala sodoben dom, ki je moderen, funkcionalen in obvljadljiv. Sodobno, a sila enostavno zasnovan dom, v eni etaži ponuja ...
Več

Oddih sredi gozda

Na visokih 1000 metrov nadmorske višine globoko med Pohorskimi smrekami se nahaja apartmajski kompleks Storžek, ki smo ga po njegovi prenovi opremili z les-ALU okni AJM. Pristna narava in tišina skupaj z vrhunsko storitvijo so ...
Več

Hiša M

Sodobna enodružinska pritlična hiša, ki je postala nov dom mlade družine znanega mariborskega nogometaša, se ponaša z veliko steklenimi površinami, zato so prostori svetli in meja med notranjostjo in zunanjostjo mini...
Več