Mobilna pisarna ali ...

... vrtna utica, zunanja savna, počitniška hišica ob morju ali zavetje za vikend pobege nekje blizu naravi. Vse to je lahko "mobilno zavetje", ki smo ga za priznanega naročnika izdelali za potrebe dislocirane poslovne enote. 

Mobilna pisarna ali poslovna enota, ki je namenjena prodaji rabljenih vozil, je v celoti razvita in sestavljena pri nas. Naročnik je želel izdelavo na ključ, kar smo, vključno s prevozom na željeno lokacijo tudi uredili. 

Kot ima mobilna enota funkcijo povsem po meri od pisarniških prostorov, do savn in manjših počitniških objektov, tako je lahko tudi izbranih dimenzij, prav tako pa lahko naročniki tudi izbirate med poljubno zasteklitvijo oziroma okni in opremo.

V predstavljenem primeru smo na sprednjo stran vgradili zasteklitev Zero Sash, lahko pa bi izbrali tudi zasteklitev z lesenimi, PVC ali aluminijastimi profili. Tako je naročnik za stranska elementa, okna in balkonska vrata, pa sta iz sistema AJM 5000 energeto aluskin view. 

Sicer pa to mini "zavetje" v svoji notranjosti sestavlja železno ogrodje oblečeno v izolacijsko steno, poda, strehe in vogalnih nosilcev. Stene na notranji strani so iz t.i. knauf plošč, vmesni sloj sestavlja stiropol, na zunanji strani pa je stirodur s fasado. Ogrevanje v hladnejšem delu leta zagotavlja visoko kakovosten IR panel, ohlajanje v poletnih mesecih pa je zagotovljeno s klimo. 

Želite izvedeti več o naročilu, materialih in izdelavi mobilnih enot AJM?
Pokličite nas na brezplačno številko 080 14 01 ali nas pišite TUKAJ

Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Okna AJM v sodobni "vinarski arhitekturi"

Vino, prvobitna narava, sodobna okna in kakovostna arhitektura - enkratna izkušnjo za vsa čutila.  Če kdaj, po...
Več

Lizika je izbrala nova okna AJM

Največji dijaški dom v severovzhodnem delu Slovenije, Dijaški dom Lizike Jančar, je v letu 2019 doživel temeljito energetsko prenovo. Eden od temeljev energetsk...
Več

Ko okno postane stičišče z naravo.

Na najvišji razgledni točki na prelepo avstrijsko štajersko, natančneje v kraju Ciringa, se nahajajo izjemne nastanitve vinogradniške družine Tement, kje...
Več