Ko okno postane stičišče z naravo!

Na najvišji točki razgleda na prelepo avstrijsko štajersko, natančneje v kraju Ciringa se nahajajo izjemne nastanitve, kjer si lahko odpočijete ter napolnite svojega duha in telo. Ob spremljavi izjemnega vina iz pod rok zelo znanega vinarja Tement ter izjemne kulinarike, si boste takšen dopust zagotovo zapomnili in ga še večkrat ponovili.

Na desni strani tega obogatenega hriba smo poskrbeli za kvalitetno in udobno bivanje stanovalcev, ki jih vsako jutro pozdravi sonce in čudoviti razgled. Za kvaliteto in nizkoenergijsko  porabo toplote so v stanovanjski hiši vgrajena lesena okna AJM LES/ALU Pasiv 90 CLASSIC, ki so iz prvovrstnega slovenskega lesa in zunaj zaščitena z aluminijasto masko. Leseno okno  AJM LES/ALU Pasiv 90 CLASSIC je že v standardu izdelano s troslojno za­steklitvijo in s skrito vgrajenim okovjem. S širino profila 90 mm, ki ga sestavljajo štirislojni lepljenci, to leseno okno dosega maksimalno stabilnost ter tudi višjo stopnjo toplotne in zvočne izolativnosti. Ob vseh odličnih lastnostih je to leseno okno z zunanjo prekrivno masko iz aluminija, kar prinaša moderen videz, še pomembneje pa je, da zagotavlja tudi dodatno zaščito okna pred vplivi iz okolice. Prekrivne maske iz aluminija so na voljo v številnih barvnih izvedbah, tako da jih brez težave uskladite z zunanjim videzom objekta, na primer z barvo fasade, strešne kritine ali senčil.

Za varnost stanovalcev smo poskrbeli z vgradnjo vhodnih vrat Trend 11. Ta alu vhodna vrata najenostavneje opišemo z dvema besedama: kakovostna in trendi. Odlikujejo jih namreč sodobni in kakovostni materiali, ki jih lahko združimo v trendovske kombinacije, ki bodo odlično kombinirale vašo fasado in zunanja senčila. Vrata Trend tudi zadostujejo vsem standardom trajne, varčne in energetsko učinkovite gradnje, saj so narejena iz recikliranih materialov.

Levo stran hriba pa krasi čudovita turistično-nastanitvena hiša, kjer si lahko privoščite popolni odklop v objemu narave. Hišo prav tako vsako jutro pozdravi sonce in čudoviti razgled na avstrijsko-štajersko naravo. Za čudovit razgled smo poskrbeli z vgrajenimi fiksnimi zasteklitvami, ki omogočajo da se ne izgubi niti en žarek sonca. Če pa vendarle zjutraj raje še malo podremate, pa so zato vgrajene podometne zunanje žaluzije, ki omogočajo uravnavanje svetlobe kar iz postelje, saj so vsa senčila na električni pogon. Ker ima stavba prav poseben pridih stare gradnje, smo tudi tukaj našli rešitev. Da je lahko stena obložena s kamnom in hkrati vgrajene zunanje podometne žaluzije, smo zanje posebej prilagodili nosilce in maske, ki to omogočajo.

Tudi tukaj so vgrajena  okna AJM LES/ALU Pasiv  90 CLASSIC, ki so iz prvovrstnega slovenskega lesa in  zunaj zaščitena z aluminijasto masko. Na drugi strani pa so ta zaščitena s tako imenovanimi »francoskimi balkoni«, ki so v celoti kot steklena ograja in omogočajo varnost pri odpiranju okna. Takšni balkoni iz stekla zagotavljajo varnost pred višino, brez omejevanja svetlobe in prostora.

Če želite tudi vi imeti okna in vrata, ki bodo prilagojena Vašim željam in potrebam nas kontaktirajte na brezplačno telefonsko številko 080 14 01 ali preko e-pošte. Lahko pa nas tudi obiščete v eni iz med naših poslovalnic, kjer bomo prisluhnili Vašim željam.

Winzerei Tement
Winzerei Tement
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

 

 

Ko okno postane stičišče z naravo!

Na najvišji točki razgleda na prelepo avstrijsko štajersko, natančneje v kraju Ciringa se nahajajo izjemne nastanitve, kjer si lahko odpočijete ter napolnite sv...
Več

Udoben dom za starejše s pridihom Mediterana

Od lanske jeseni je eno naših najlepših obmorskih mestec Izola bogatejše za edinstven Center starejših I...
Več

Mobilna pisarna ali ...

... vrtna utica, zunanja savna, počitniška hišica ob morju ali zavetje za vikend pobege nekje blizu naravi. Vse to je lahko "mobilno zavetje", ki smo ga...
Več