Ko okno postane stičišče z naravo.

Na najvišji razgledni točki na prelepo avstrijsko štajersko, natančneje v kraju Ciringa, se nahajajo izjemne nastanitve vinogradniške družine Tement, kjer si lahko odpočijete ter napolnite svojega duha in telo. Prekrasna narava, izjemna vina in odlična kulinarika, bodo poskrbeli, da si boste takšen dopust zapomnili in ga še večkrat ponovili.

Na desni strani tega z vinsko trto obdanega hriba smo v prekrasni družinski hiši z našimi okni poskrbeli za kvalitetno in udobno bivanje. Hiška, to izredno prodorno vinarsko družino, vedno znova navdušuje z veliko svetlobe ter s čudovitimi razgledi po prekrasnih vinogradih, ki jih imajo vsi tako radi.

Za kakovostno in nizkoenergijsko  porabo toplote so v stanovanjski hiši vgrajena lesena okna AJM Pasiv+ ALU classic, ki so iz prvovrstnega slovenskega lesa in zunaj zaščitena z aluminijasto masko. Leseno okno AJM Pasiv+ ALU Classic je že v standardu izdelano s troslojno za­steklitvijo in s skrito vgrajenim okovjem. S širino profila 90 mm, ki ga sestavljajo štirislojni lepljenci, to lesena okna dosegajo maksimalno stabilnost ter tudi višjo stopnjo toplotne in zvočne izolativnosti. Ob vseh odličnih lastnostih je to leseno okno z zunanjo prekrivno masko iz aluminija, kar prinaša moderen videz, še pomembneje pa je, da zagotavlja tudi dodatno zaščito okna pred vplivi iz okolice. 


Za varnost stanovalcev smo poskrbeli z vgradnjo vhodnih vrat Trend 11. Ta alu vhodna vrata najenostavneje opišemo z dvema besedama: kakovostna in trendi. Odlikujejo jih namreč sodobni in kakovostni materiali, ki jih lahko združimo v trendovske kombinacije, tako da se bodo odlično skladale z vašo fasado, okenskimi policami in zunanjimi senčili
 
Levo stran hriba pa krasi čudovita turistično-nastanitvena hiška, kjer si lahko privoščite popolni odklop v objemu narave. Za čudovit razgled smo poskrbeli z vgrajenimi fiksnimi zasteklitvami, zaradi katerih se zdi, da je sonce osvetlilo notranjost s prav vsemi svojimi žarki. Če pa vendarle zjutraj raje še malo podremate, pa so zato vgrajene podometne zunanje žaluzije, ki omogočajo uravnavanje svetlobe kar iz postelje, saj so vsa senčila na električni pogon.

Ker ima stavba prav poseben pridih stare gradnje, smo tudi tukaj našli rešitev. Da je lahko stena obložena s kamnom in ima hkrati vgrajene zunanje podometne žaluzije, smo zanje posebej prilagodili nosilce in maske, ki to omogočajo.

Tudi za ta obiskovalcem namenjen objekt smo skupaj z lastniki izbrali naša najboljša lesena okna, torej  AJM Pasiv+ ALU Classic, ki so delno zaščitena s »francoskimi balkoni«, zato da ne zastirajo pogleda in zagotavljajo varnost pri odpiranju okna.


Če želite tudi vi imeti okna in vrata, ki bodo prilagojena Vašim željam in potrebam nas kontaktirajte na brezplačno telefonsko številko 080 14 01 ali preko e-pošte.
 
Lahko pa nas tudi obiščete v eni iz med naših poslovalnic, kjer bomo prisluhnili Vašim željam.
Lesena okna AJM smo vgradili v vinsko klet Tement, ki se nahaja na avstrijskem Štajerskem.
Lesena okna AJM smo vgradili v vinsko klet Tement, ki se nahaja na avstrijskem Štajerskem.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Oddih sredi gozda

Na visokih 1000 metrov nadmorske višine globoko med Pohorskimi smrekami se nahaja apartmajski kompleks Storžek, ki smo ga po njegovi prenovi opremili z les-ALU okni AJM. Pristna narava in tišina skupaj z vrhunsko storitvijo so ...
Več

Hiša M

Sodobna enodružinska pritlična hiša, ki je postala nov dom mlade družine znanega mariborskega nogometaša, se ponaša z veliko steklenimi površinami, zato so prostori svetli in meja med notranjostjo in zunanjostjo mini...
Več

Hiša C.H.I.K.

Pomanjkanje ponudbe pritličnih enostanovanjskih hiš na širšem območju Maribora je spodbudilo arhitekta Miho Fujs-a, da je ob pomoči brata - strokovnjaka za trženje, zavihal rokave. V času izteka zadnje finančno-ekonomske...
Več