Izkušnje strank, ki že imajo okna in vrata AJM

Veliki in posebni projekti so tisti, ki nam dajejo navdih in nas silijo, da presegamo svoje meje. A vendarle so, mi jim rečemo "običajni" projekti, torej novogradnje in prenove, in vaše zadovoljstvo z njimi tisti, ki nam dajejo zagon za naprej. Predstavljamo vam nekaj mnenj. 

 

"Predvsem mi je bilo všeč, da nama je komercialist svetoval tudi drugačno/boljšo rešitev. Pohvalno!" (Matjaž, Maribor) 

"Novembra smo bili poplavljeni. Zelo ste nam pomagali, saj smo decembra imeli vgrajena vsa okna in vrata. Zelo smo zadovoljni, prvič se je zgodilo, da smo toploto ohranjali v prostoru. Hvala AJM!" (Alenka, Sp. Duplek)

"Zelo sem zadovoljna, ste točni, zanesljivi in prijazni. Skratka face ste, takih je malo. Tako naprej. Srečno!" (Lucija, Ljubljana)

"To kar sem si želel, sem z vašimi okni in vrati dobil." (Jože, Maribor) 

"Monterji, ki so bili pri meni so zelo prijazni in profesionalni. Okna s trislojno zasteklitvijo so zares odlična!" (Alojzija, Domžale) 

"Hiter odziv in montaža, ugodni popusti, odlična plastična okna (zlasti zapiranje in tesnenje)." (Vida, Vodice) 

"Vse pohvale vašemu podjetju, da imate tako odlično ekipo. Super, samo tako naprej. Sem mislil, da sem mala stranka, ker sem v bloku. Sprejeli ste me kot veliko stranko, iskrena hvala! Samo tako naprej, čestitam!" (Stane, Tržič) 

"Še posebej bi pohvalila doslednost, iskrenost in odlično montažo vaših izdelkov. Ostanite oziroma bodite še boljši in uspeh bo vedno prisoten. Hvala." (Antonija, Maribor) 

"Na podlagi dobrih izkušenj iz prejšnjih let se bomo v prihodnje ponovno obrnili na vas." (Gordana, Štore) 

"Vsi kontakti z AJM so bili izključno s telefonom in vedno je vse funkcioniralo." (Stanko, Maribor) 

"Nikakršnih pripomb, vse od svetovanja do izvedbe odlično!" (Anton, Apače) 

"Vsa pohvala za izdelavo mojega zimskega vrta. Polepšali in osvetlili ste moje bivanje. Hvala." (Sonja, Kranj) 

"Tako za hišo, kot za finance je zamenjava stavbnega pohištva zelo velik poseg, ki sem se ga zelo bala. Na veselo presenečenje, pa je v vaši izvedbi vse potekalo zelo hitro in učinkovito ter brez težav. Hvala vam!" (Olga, Tržič) 

 

Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Hiša C.H.I.K.

Pomanjkanje ponudbe pritličnih enostanovanjskih hiš na širšem območju Maribora je spodbudilo arhitekta Miho Fujs-a, da je ob pomoči brata - strokovnjaka za trženje, zavihal rokave. V času izteka zadnje finančno-ekonomske...
Več

Okna AJM za razglede čez ravnico. Galerija vin Panon.

Metod Gutman, pravnuk dedka, ki je svojo mladost preživel v vinogradih in kleteh, najbolj znane vinorodne pokrajine na svetu, franc...
Več

Okna AJM v sodobni "vinarski arhitekturi"

Vino, prvobitna narava, sodobna okna in kakovostna arhitektura - enkratna izkušnjo za vsa čutila.  Če kdaj, po...
Več