Hiša M

Sodobna enodružinska pritlična hiša, ki je postala nov dom mlade družine znanega mariborskega nogometaša, se ponaša z veliko steklenimi površinami, zato so prostori svetli in meja med notranjostjo in zunanjostjo minimalna. 

Čeprav se hiša ne bohoti z nenavadno arhitekturo, pa je nadvse udobna, praktična in mladi štiričlanski družini nudi maksimalno udobje. Za to je poskrbljeno najprej s pritlično zasnovo. Dovolj velika parcela je namreč dovoljevala tudi izgradnjo pritlične hiše, kar sta mlada starša zagrabila z odprtimi rokami. Všeč jima je namreč ideja, da lahko praktično iz katerega koli prostora izstopiš na dvorišče z veliko zelenico, ki z vseh strani obdaja hišo. 

Pri izbiri oken nista imela pomisleka. Kakor pravita, sta podjetje dobro poznala že od prej. Sama se konkretno z njim in izdelki še nista srečala. So pa o izkušnjah z AJM pripovedovali sorodniki, prijatelji, znanci. "Tako je bilo povsem samoumnevno, da bova za nova okna povprašala pri vas", nadaljujeta in navdušeno dodata: "edino pri vas. Drugje nisva niti povpraševala, saj so nama AJM priporočali praktično vsi."

"Želela sva lesena okna, a se na koncu odločila za PVC." 

Izbira med PVC in lesenimi okni je pogosta dilema pri investitorjih novogradenj. Les je vse bolj priljubljen material, njegove lastnosti prepričajo mnoge. Po drugi strani pa PVC v zadnjem obdobju, povsem neupravičeno, izgublja na veljavi - skozi prizmo "okolju prijaznega" dobiva nekoliko negativen odnos. A vseeno je PVC kot material tudi izredno okolju prijazen material, možno ga je neskončno reciklirati. Poleg tega pa naša PVC okna ne vsebujejo jeklenih ojačitev, s čimer varčujemo na jeklu in energiji za njegovo obdelavo. 

Tudi mlada investitorja sta najprej želela les, a se na koncu, po pretehtanju vseh plusev in minusev, odločita izbrati PVC okno AJM energeto ALU. Okno se odlično sklada s sodobnimi fasadami, tudi zato ker ima na zunanji strani prekrivno masko iz aluminija. 

Zaradi ozkih profilov AJM energeto ALU spušča v prostor zelo veliko svetlobe. Linije profila so trendovsko oglate, s čimer nudijo v notranjosti atraktiven, sodoben videz, zunaj pa videz oblikuje prekrivna maska iz aluminija, ki s svojo posebno namestitvijo skrije okvir krila okna, ga pri tem zaščiti, hkrati pa ustvari eleganten videz. 

Vhodna vrata poskrbijo za svetel hodnik 

Ob oknih in senčilih - izbrala sta kombinacijo notranjih žaluzij in rolet, oziroma zunanjih žaluzij, sta se odločila tudi za vhodna vrata AJM. Izbrala sta vhodna vrata iz aluminija, v antrancit barvi. Vrata se vizualno skladajo z zunanjimi aluminijastimi prekrivnimi profili oken.

Za svetel hodnik sta ob vhodna vrata na obeh straneh dodala še obsvetlobne elemente - tako imenovane obsvetlobe. Te ne samo da spuščajo svetlobo v vhodne prostore ampak tudi poskrbijo za lepši videz vhoda in tako na čudovit način zaokrožijo podobo te nove hiše. 

Bi tudi vi želeli imeti okna, kot jih ima nogometaš Martin Milec?

Oglasite se v najbližjem prodajnem salonu. Predstavili vam bomo model AJM energeto ALU, ki ga je izbral Martin Milec. Pa tudi vse ostale modele PVC, lesenih in aluminijastih oken, ter njihovih kombinacij, PVC-ALU in LES-ALU.

V salonih predstavljamo tudi bogato ponudbo vhodnih vrat. Preverite njihovo kakovost! 

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas enostavno in hitro preko spleta TUKAJ

Vas zanimajo še druge reference in primeri dobre prakse? Preverite jih TUKAJ

 

Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Družinski dom z odličnim razgledom

Arhitektka je za svojo mlado petčlansko družino zasnovala sodoben dom, ki je moderen, funkcionalen in obvljadljiv. Sodobno, a sila enostavno zasnovan dom, v eni etaži ponuja ...
Več

Oddih sredi gozda

Na visokih 1000 metrov nadmorske višine globoko med Pohorskimi smrekami se nahaja apartmajski kompleks Storžek, ki smo ga po njegovi prenovi opremili z les-ALU okni AJM. Pristna narava in tišina skupaj z vrhunsko storitvijo so ...
Več

Hiša M

Sodobna enodružinska pritlična hiša, ki je postala nov dom mlade družine znanega mariborskega nogometaša, se ponaša z veliko steklenimi površinami, zato so prostori svetli in meja med notranjostjo in zunanjostjo mini...
Več