Gentry 11 ima lesena okna AJM

Butični hotel, ki očara 

"Potovati, raziskovati neznane kotičke, spoznati navade, najljubše lokale domačinov, začutiti pristen utrip izbrane destinacije, iskati in primerjati nastanitve… vse to je bila od nekdaj najina strast. Želja nekoč odpreti nastanitev, ki bo združevala spoštovanje do tradicije, naravnih materialov in slovenske obrti, hkrati pa gostu nudila udobje butičnega hotela, pričarala občutek domačnosti ter odražala najino osebno noto, je bila prisotna že dalj časa. Ko pa se usodnega dne, po naključju, na prvi pogled zaljubiš v staro meščansko stanovanje sredi »totega Maribora«, preprosto veš, da je potrebno ideji dati priložnost, da zaživi," sta povedala lastnika prikupne turistične nastanitve v središču Maribora. 

Obnovila in preuredila sta jo z veliko mero dobrega okusa in je danes prava atrakcija za turiste, ki se odločijo prenočiti v njej. Pri izbiri materialov sta si želela le najboljše - naravno, pristno, slovensko.

Visoke standarde kakovosti tako po tehnični plati, kakor tudi po dizajnu, sta iskala tudi pri osnovnih gradbenih elementih, kamor spadajo tudi okna in vrata. 

Ker je imelo prvotno staromeščansko stanovanje lesena okna in sta želela ohraniti ta duh meščanskega stanovanja, sta se pri prenovi odločila kar se da slediti tej logiki. Lesena okna s svojo naravno strukturo, značilnim vonjem in videzom, so bila tako edina možna izbira.

Po nasvetu naših strokovnjakov sta izbrala lesena okna AJM Pasiv+ iz trpežnega smrekovega lesa. Da bi dodala nekoliko pridih modernega je les obdelan s sivo lazuro. Ker ta nudi oknom kar štirikratno zaščito, sta po kratkem premisleku opustila idejo o dodatni zunanji zaščiti z aluminijasto masko. Nenazadnje so okna pod nadstreškom, ki nekoliko ublaži neposredne vremenske vplive iz okolice. 

Leseno okno AJM Pasiv+

Okna AJM Pasiv+ so sodobnih izčiščenih linij. Enostaven videz oken, ki ravno zaradi tega delujejo izredno sodobno, se skupaj s sivo lazuro odlično zlije z interierjem, ki ima nekoliko industrijski pridih. Sicer pa so to okna, ki so primerna za objekte kjer se zahteva izredna toplotna izolativnost - pasivne hiše, skoraj-nič-energijske hiše, energetske sanacije.

Gre za visoko kakovostna lesena okna, ki jih v celoti izdelamo v našem podjetju. ker je les naraven material in zelo občutljiv na vplive iz okolja, poteka njegovo skladiščenje in preoblikovanje v okna v strogo kotrolirani atmosferi, saj le tako lahko dobimo končni izdelek, torej leseno okno, najvišje kakovosti.

Kakšna je proizvodnja za lesena okna AJM 

Proizvodnja lesenih oken pri nas ni serijska, niti visoko nakladna, saj želimo ohraniti visok nivo kakovosti. AJM lesena okna brez dvoma spadajo v sam vrh ponudbe oken iz lesa na slovenskem trgu. Izdelava lesenih oken pri nas poteka s pomočjo najsodobnejše tehnologije, kljub temu pa ravno zaradi natančnosti, skrbnega ravnanja z lesom, je se eno okno izdeluje v povprečju 14 dni. 

So lesena okna prava izbira za vas? 

Kakšna okna izbrati za svoj dom? Lesena okna ali LES-ALU oknaPVC okna ali PVC-ALU okna? Samo ALU okna? Težka odločitev?

Vsaka imajo svoje prednosti in tudi pomanjkljivosti. Dovolite, da vam svetujemo in olajšamo izbiro. Posvetili se bomo vašemu primeru, predstavili vam bomo vse lastnosti posamenih vrst oken in vam svetovali najbolj optimalno izbiro za vaš tip objekta in vaš način življenja. Kontaktirajte nas, z veseljem vam strokovno svetujemo pri izbiri. 

Veliko pa lahko storite že v tem hipu. Prenesite si naš E-vodnik za preudaren nakup novih oken in že v tem trenutku stopite korak bližje do svojih novih oken. Prenesete ga lahko TUKAJ

Lesena okna AJM izdelujemo v strogo nadzorovani atmosferi. Le tako dobimo nova lesena okna prvovrstne kakovosti.
Lesena okna AJM izdelujemo v strogo nadzorovani atmosferi. Le tako dobimo nova lesena okna prvovrstne kakovosti.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

Hiša s PVC-ALU panoramskimi stenami: uživajte v razgledu!

Na slikoviti, sončni parceli, s čudovitim pogledom na zelene obronke Pohorja, se nahaja nova enodružinska hiša, ki predsta...
Več

Odkrijte čar ALU panoramskih sten v treh vilah v Gajani

V srcu slikovitega istrskega kraja Gajana, le lučaj od Fažane, kjer valovi Jadranskega morja nežno božajo obalo, se nahajajo tri...
Več

Alya in gradnja hiše z AJM

Alya že od malih nog sledi svojim sanjam. Zgodaj se je uveljavila kot uspešna glasbenica, kakršno jo poznamo danes, a to še ni vse, česar si je prilju...
Več