Zlati znak kakovosti v graditeljstvu za okna AJM

22.4.2022

Na včerajšnji slavnostni otvoritvi sejma Megra v Gornji Radgoni smo ponovno prejeli priznanje za najboljše dosežke v graditeljstvu, natančneje okoljski certifikat Zlati znak v graditeljstvu 2021/22 za »Sodobno vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva AJM pri novogradnjah in prenovah« ki ga podeljuje Gradbeni inštitut ZRMK iz Ljubljane.

Podjetje AJM si prizadeva za kakovost svojih izdelkov in storitev, med katere spadata montaža in servis oken in vrat AJM. »Najvišja kakovost je tisto, kar želimo, da naši kupci prepoznajo v naših izdelkih in storitvah,« je ob prejemu priznanja povedal direktor podjetja Trivo Krempl in dodal, »zato nas izredno veseli ponoven prejem Zlatega znaka kakovosti v graditeljstvu. Montaža oken in vrat, za katero smo prejeli priznanje, je ključna pri tem, da izdelki, torej nova okna in vrata, služijo svojemu namenu. Znak velja za nesporen dokaz, da smo vodilni v panogi, in da zato lahko kupec od nas povsem upravičeno pričakuje samo najboljše.« AJM sicer izvaja dva načina montaže stavbnega pohištva, klasično AJM montažo, ki pride v poštev pri klasični gradnji in ob prenovah in t.i. »AJM energetsko montažo po standardu RAL«, ki je najboljša in najbolj primerna rešitev za vgradnjo stavbnega pohištva v primeru nizkoenergijskih in pasivnih gradenj.  

Znak kakovosti v graditeljstvu je sistem za ocenjevanje izdelkov in storitev iz področja graditeljstva. Najvišji, Zlati znak, pa označuje najboljše izdelke in storitve s področja graditeljstva v Sloveniji. Znak je potrditev kakovosti izdelka za vse vpletene v poslovni proces – proizvajalca oziroma izvajalca, morebitnega investitorja in kupca oziroma uporabnika -, ter s tem vodi k zadovoljstvu in poslovni uspešnosti. 

Priznanje - okoljski certifikat Zlati znak v graditeljstvu smo prejeli za strokovno izvedbo montaže oken in vrat AJM.
Priznanje - okoljski certifikat Zlati znak v graditeljstvu smo prejeli za strokovno izvedbo montaže oken in vrat AJM.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

NASLEDNJI ČLANEK

Zaposlimo POSLOVNO SEKRETARKO/JA

AJM okna-vrata-senčila je vodilni slovenski proizvajalec, prodajalec in monter stavbnega pohištva iz vseh materialov. Svoje ...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Ukinitev možnosti brezobrestnega kredita pri banki Sparkasse

Spoštovane stranke,    obveščamo vas, da se izteka možnost brezobrestnega kreditiranja nakupa stavbn...
Več
PREBERITE TUDI

Dan odprtih vrat AJM

Za več informacij o dnevu odprtih vrat prodajnih salonov AJM, 19. in 20. maja 2023,  kliknite TUKAJ ...
Več