Estrada na delovnem mestu

6.7.2018

V mesecu juniju smo imeli na podjetju prav poseben dan, saj je naš delovnik popestril obisk znanega slovenskega glasbenika Vilija Resnika. Sodelovali smo v oddaji Estrada na delu, ki je del celotne oddaje Ujemi sanje. Vili Resnik je pri nas spoznal postopek izdelave PVC oken. Najprej je seveda moral okno prodati, zato se je postavil v vlogo komercialista. Nalogo je več kot uspešno opravil in nato stopil v prostore proizvodnje. Kot je sam dejal  ima rad kraj, kjer se ustvarja in ceni takšno delo. Z malo pomoči naših sodelavcev mu je uspelo sestaviti okno in ga opremiti z ustreznimi nalepkami.

Nato je sledila tretja naloga- montaža. Tudi tukaj seveda brez naših strokovnjakov ne bi šlo pa vendarle je izziv uspešno opravil.

Naš delovni dan se je zaključi z zahvalo Viliju, kateremu smo pripravili prav poseben paket. Bil je izjemno navdušen in vesel, da je lahko spoznal podjetje, kot je AJM. Tudi mi smo bili izjemno veseli  njegovega obiska in popestritve našega delavnika.

 

Celotna reportaža bo na sporedu v oddaji Ujemi sanje( v zadnjem delu oddaje):

SOBOTA: 07. Julij 2018

- TV  VAŠ  KANAL , ob 20.00 uri,

- TV ARENA , ob 21.00 uri,

- SIP TV, ob 21.00 uri,

- TV AS, ob 21.00 uri.

PONEDELJEK: 09. Julij 2018

- TV  VESELJAK , ob 20.00 uri.

ČETRTEK: 12. Julij 2018

- BK TV, ob 13.30 uri,

- GOLD TV, ob 21.30 uri.

Vili Resnik in voditeljica Miša Margan Kocbek
Vili Resnik in voditeljica Miša Margan Kocbek
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

NASLEDNJI ČLANEK

Spremenjen delovni čas v času dopusta!

Odhajamo na zaslužen letni dopust! Tako bo od 23.7. do 3.8 spremenjen delovni čas prodajnih salonov. Med delavniki bomo za vas ...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Znani nagrajenci Nagradne igre in Ankete 2018

  Spoštovani kupci,  z veseljem vam sporočamo imena srečnih nagrajencev - kupcev izdelkov AJM v pretek...
Več
PREBERITE TUDI

Naložba v vašo prihodnost

Naziv operacije: Povečanje mednarodne konkurenčne prednosti z nadgradnjo e-poslovanja lesenega stavbnega pohištva  ...
Več