Digitalna transformacija družbe AJM

2.11.2020

 

Operacija »Digitalna preobrazba družbe AJM« je sofinancirana preko javnega razpisa »Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D – C19)« in sicer v okviru naslednjih ukrepov:

I. Nadgrajeno bo upravljanje odnosov s kupci v začetni fazi prodajnega procesa;
II. Digitalizirana bo podpora kupcem skozi izvedbeno fazo prodajnega procesa;
III. Digitalizirana bo podpora kupcem v poprodajnih aktivnostih servisa in reklamacij;
IV. Uvedejo se digitalne delovne postaje v povezavi s CNC stroji, preko katerih se avtomatizira postopek načrtovanja, spremljanja in nadzora proizvodnega procesa v skladu z delovnim nalogom (IoT);
V. Izvede se dinamično upravljanje nabavnega in odpremnega skladišča;
VI. Digitalizira se terensko delo meritev, kar bo spremenilo način dela pri izdelavi naročila;
VII. Uveden bo sistem za shranjevanje podatkov in poslovne analitike.

Cilj digitalne transformacije, ki jo podjetje uvaja, je izboljšanje izkušnje kupca, sistematično upravljanje podatkovne baze, vpeljava digitalnega poslovnega modela, digitalnih storitev, razvoj digitalnih kadrov, delovnih mest in digitalne kulture, vzpostavitev kibernetske varnosti podjetja in približevanje Industriji 4.0.

Namen razpisa je spodbuditi rast in razvoj podprtih podjetij na osnovi vlaganj v uporabo digitalnega poslovanja v svojih dobaviteljskih in/ali prodajnih verigah, dviga upravljavskih kapacitet ter izvedbe investicij za namene digitalne preobrazbe v proizvodnjo in poslovanje podprtih podjetij, ohranitev zaposlenih ter s tem odpravljanje posledic pandemije Covid-19 na podjetja. Z razpisom se stremi k izboljšanju digitalnega načina poslovanja podjetij, s čimer bo zmanjšana ranljivost ter manjša odvisnost od razmer na trgu.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj - več o tem TUKAJ.

Digitalna transformacija podjetja AJM okna, vrata, senčila s pomočjo Slovenskega podjetniškega sklada, EU in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo RS.
Digitalna transformacija podjetja AJM okna, vrata, senčila s pomočjo Slovenskega podjetniškega sklada, EU in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo RS.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Vrata začasno zaprli prodajni saloni

Spoštovani kupci,  obveščamo vas, da bodo (v skladu  z ukrepi Vlade RS za zajezitev epidemije virusa C...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Kupi okna zdaj, plačaj kasneje!

Do novih oken in vrat odslej tudi z Diners Club kartico! Še vedno varčujete za nova energetsko učinkovita okna? Ne odla&...
Več
PREBERITE TUDI

Naložba v vašo prihodnost

Naziv operacije: Povečanje mednarodne konkurenčne prednosti z nadgradnjo e-poslovanja lesenega stavbnega pohištva  ...
Več