Po sončni vzhod na prvi poletni dan

21.6.2019

"Ti samo pridi," se je glasilo geslo dogodka, ki je vabil na Pohorje na ogled sončnega vzhoda na najdaljši dan v letu. Nekaj sodelavcev se nas je odločilo, da je to odlična priložnost za rekreacijo, krepitev vezi in tkanje spominov. 

Jutro smo začeli ob 3.30 na zbirnem mestu na ploščani pred pohorsko vzpenjačo. Rahlo neprespani, a polni adrenalina, energije in pričakovanja smo odrinili v breg. Naprej po cesti do trikotne jase, potem pa naprej po smučarski progi, ali za nas v tem trenutku samo strmini, ki jo je bilo potrebno premagati, vse do vrha. Skupina 11 sodelavcev se je kmalu razdelila glede na tempo, ki ga je kdo premogel, nekako v tri skupine. Vse bolj se je danilo, mi pa smo vsak s svojim tempom "grizli" v ta naš hrib. Na koncu nam je malo pred peto uro uspelo vsem. Poplačani smo bili z velikim zadovoljstvom, ki je odseval s širokimi nasmehi na naših obrazih, pa malce z zamudo, tudi s krasnim sončnim vzhodom. 

Če se po jutru dan pozna in po prvem dnevu tudi celotno poletje, potem bomo letos deležni še nekaj takih trenutkov. Vsi smo sklenili, da ne obžalujemo zgodnjega vstajanja in da se, če ne prej, prihodnje leto na vrhu Pohorja vidimo spet. 

Po sončni vzhod na Pohorje.
Po sončni vzhod na Pohorje.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

NASLEDNJI ČLANEK

Naložba v vašo prihodnost

Naziv operacije: Povečanje mednarodne konkurenčne prednosti z nadgradnjo e-poslovanja lesenega stavbnega pohištva  ...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Srečna okna gospe Elizabete

Včeraj smo bili na obisku pri gospe Elizabeti, srečni nagrajenki naše letošnje pomladne igre "Ne čakaj poletja...
Več
PREBERITE TUDI

Kako se izdelajo okna in vrata? Z veseljem vam pokažemo!

Vas zanima kako se zastekli okno? Kako poteka izdelava okroglega lesenega okna? Kaj je v sredici krila vhodnih vrat – pen...
Več