Kako se izdelajo okna in vrata? Z veseljem vam pokažemo!

10.5.2017

Vas zanima kako se zastekli okno? Kako poteka izdelava okroglega lesenega okna? Kaj je v sredici krila vhodnih vrat – pena, volna ali kaj tretjega? Na vse te in še vrsto drugih vprašanj, boste lahko izvedeli odgovor na Dnevu odprtih vrat, ki ga pripravljamo v petek, 19. maja, od 8. do 17. ure, in v soboto, 20. maja 2017, od 8. do 13. ure.

Za vas smo pripravili poleg strokovno vodenega ogleda proizvodnje (priporočamo v petek) še

  • hišni sejem s ponudbo izdelkov iz zaloge (okna, balkonska vrata, vhodna vrata,…) po izredno ugodnih cenah (večina vsaj 50% ugodneje).
  • energetsko svetovanje,
  • brezplačna primerjava ponudb,
  • predstavitev izdelkov.

Poskrbeli pa smo tudi za lakoto in žejo, saj boste prav vsi obiskovalci lahko okrepčali z okusnimi jedmi iz žara.

Posebej vabljene družine! Medtem, ko se starši seznanjate z energetsko varčnimi okni in vrati za vaš dom, se bodo lahko vaši otroci zabavali na velikem napihljivem igralu, kjer bo poskrbljeno tudi za varstvo.

Lepo vabljeni,
ekipa AJM

Parkiranje: Za vse, ki se boste odločili za obisk Dneva odprtih vrat vas bo poskrbljeno za parkiranje na asfaltiranem parkirišču pred podjetjem – dovoz pred podjetjem v smeri proti Z. Kungoti.
Prihod/navigacija: Vsi, ki ne poznate naše lokacije, sledite smeri mejni prehod Jurij oziroma Zgornja Kungota (če uporabljate navigacijo, je to tudi kraj, ki ga vnesite v sistem, in ne Pesnica). 

Na dnevu odprtih vrat spoznajte proizvodnjo oken in vrat, ter preverite izdelke iz zaloge, ki bodo na voljo na hišnem sejmu.
Na dnevu odprtih vrat spoznajte proizvodnjo oken in vrat, ter preverite izdelke iz zaloge, ki bodo na voljo na hišnem sejmu.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

NASLEDNJI ČLANEK

Na AJM Team Time Ride 2017 več kot 200 ekip

Po Kobanskih hribih je sedmič zapored na prireditvi AJM Team Time Ride, ki spodbuja timski duh in sproščeno rekreativn...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Kolesarite z nami! AJM Team Time Ride prijave so odprte!

Zadnja nedelja v mesecu maju (28.5.) je ponovno rezerviran za kolesarsko prireditev "AJM Team time ride". Kolesarski navdu...
Več
PREBERITE TUDI

Srebrno priznanje za najboljšo inovacijo podravske regije 2018

 V okviru podelitev priznanj za najboljše inovacije podravske regije 2018 smo za inovacijo GFK kompozitno krilo za Zero ...
Več