13. AJM Team Time Ride uspel!

5.6.2022

Kje si bil ti v nedeljo 5. junija?

Uspelo nam je že trinajstič zapored! Uspešno smo izpeljali še eno prireditev AJM Team Time Ride – največjo in najbolj zabavno rekreativno kolesarsko prireditev v Sloveniji.

Lepo vreme in veliko dobre volje že zjutraj, je nakazalo, da je pred nami še en lep kolesarski dan. Več kot 170 ekip iz vse Slovenije se je pomerilo na enodnevni rekreativni kolesarski prireditvi. Ne preveč zahtevna trasa, speljana po vinorodnih gričih v okolici Maribora, je z veliko kmečkih turizmov in vinotočev vabila ne samo k športnim, pač pa tudi h kulinaričnim užitkom. Formula za zmago je sodelovanje in užitek na poti, ne pa divjanje za najhitrejšim časom, saj zmaga tista ekipa, ki se najbolj približa skupnemu povprečnemu času vseh ekip.

Najboljšo taktiko je ubrala štiričlanska ekipa, ki se je prvič udeležila naše prireditve, Štirikolesniki, ki so nam ob razglasitvi zaupali, da na zmago niso ciljali, niti je niso pričakovali, saj so imeli na poti tudi precej težav z okvaro enega od koles, zato je bila zmaga toliko večje presenečenje. Dodajajo, da bodo krasno glavno nagrado, tedenske počitnice za vso ekipo na otoku Pagu, prav tako izkoristili za kolesarjenje.

Lepo vreme, dobra volja, glasbeno presenečenje z Niko Zorjan in veliko krasnih nagrad, je zapustilo odličen vtis in željo velike večine kolesarjev, da se prihodnje leto spet srečamo.  

 

Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

NASLEDNJI ČLANEK

Delovni čas salonov v času kolektivnega dopusta

V podjetju AJM smo na letnem kolektivnem dopustu v času od 25.7. do 7.8.2022. Naši prodajni saloni v tem času poslujejo no...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Zaposlujemo v proizvodnji oken in vrat

AJM je največji slovenski proizvajalec oken in vhodnih vrat, ter prvi slovenskih izvoznik stavbnega pohištva. Smo zanesljivo...
Več
PREBERITE TUDI

Zaposlimo Svetovalca/ko za prodajo stavbnega pohištva!

V našo prodajno ekipo z veseljem sprejmemo več novih sodelavcev na delovno mesto Svetovalec/ka za prodajo stavbnega p...
Več