Zlati znak za montažo oken in vhodnih vrat AJM

13.8.2019

Pred več kot desetimi leti se je Gradbeni inštitut ZRMK odločil, da bo kot vodilna ustanova na svojem področju razvil sistem priprave meril in postopek za ocenjevanje izdelkov in storitev s področja graditeljstva. S tem je bil položen temeljni kamen Znaka kakovosti v graditeljstvu kot nadstandardne blagovne znamke, katere simbol je postala danes dobro znana rumeno-oranžno-modra hišica z belo zvezdico.

Od leta 2015 smo del  tega zahtevnega certificiranja tudi v podjetju AJM, kot eden izmed redkih ponudnikov v branži. Gre za pregled in oceno kakovosti naše montaže stavbnega pohištva, ki ga ZRMK preverja na letni ravni. Z veseljem vas obveščamo, da smo tudi v letošnjem letu prejeli potrditev, da izpolnjujemo stroge kriterije za prejem oziroma ohranitev Zlatega znaka kakovosti v gradbeništvu za Sodobno vgradnjo stavbnega pohištva. Kadar se odločate za nakup in montažo oken AJM ste torej lahko prepričani, da boste prejeli celovito kakovost. 

Celovita kakovost pomeni več kot zgolj zahteve, predpisane s standardi, pravilniki ali normativi. Gre za kakovost, s katero so zadovoljni vsi: od naročnika, uporabnika, lastnika do širšega družbenega okolja. To je mogoče le takrat, ko merila vključujejo najnovejše in najvišje tehnično-tehnološke zahteve za izdelek ali izvedbo storitve, za proizvodnjo in poslovni sistem, za vgradnjo in uporabo, vzpostavitev sistema stalnega razvoja in izboljšav, skrb za varovanje okolja in obvladovanje celotnega življenjskega cikla izdelka.

Vas zanima več o kakovosti vgradnje oken AJM?
Kontaktirajte nas, z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. 

 

Zlati znak kakovosti v graditeljstvu za Sodobno vgradnjo oken in vrat AJM
Zlati znak kakovosti v graditeljstvu za Sodobno vgradnjo oken in vrat AJM
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

NASLEDNJI ČLANEK

Izobraževanje o industriji 4.0 in digitalni preobrazbi

V podjetju AJM se zavedamo, da industrija 4.0. ali 4. industrijska revolucija niso zgolj izrazi, ki jih vse pogosteje sli&s...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Naložba v vašo prihodnost

Naziv operacije: Povečanje mednarodne konkurenčne prednosti z nadgradnjo e-poslovanja lesenega stavbnega pohištva  ...
Več
PREBERITE TUDI

Z nami v Padovo in Treviso gredo...

... naslednji nagrajenci naše nagradne ankete, ki smo jo opravili med kupci naših izdelkov v preteklem letu: &nbs...
Več