Z nami v Padovo in Treviso gredo...

27.8.2019

... naslednji nagrajenci naše nagradne ankete, ki smo jo opravili med kupci naših izdelkov v preteklem letu:  

Trebušak Veronika iz Kranja, Ternovšek Brina iz Makol, Lavrič Cene iz Gorenje vasi, Levac Suzana iz Kopra, Jež Igor iz Idrije, Vervega Aljaž iz Maribora, Piščanec Lilijana iz Dobravlja, Pihler Sara iz Dobrne, Karlovšek Gregor iz Ljubljane, Vlašič Tjaša iz Črnomlja, Kerčmar Erika iz Murske Sobote, Juršič Matjaž iz Portoroža, Strelec David iz Fale, Zorjan Danica iz Frama, Muraus Mitja iz Maribora, Bortek Aleš iz Ljubljane, Logar Andreja iz Radencev, Smodiš Marjan iz Malih Bakovcev, Srša Hren Lili iz Domžal, Brezar Eva iz Kranja. 

Čestitamo nagrajencem! Prejeli so izlet za dve osebi v božično okrašena Padovo in Treviso. Nagrajenci bodo o vsem obveščeni po pošti. 

Dragi kupci, zahvaljujemo se vam za visoko odzivnost in sodelovanje v anketi. Vaši odgovori nam bodo naše izdelke in storitve pomagali še izboljšati. 

Hvala za vaše ocene. Naša okna in vrata bomo s pomočjo vaših odgovorov še izboljšali
Hvala za vaše ocene. Naša okna in vrata bomo s pomočjo vaših odgovorov še izboljšali
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

 

 

NASLEDNJI ČLANEK

Srečni petek: okna in vrata - 25%

Za petek, 13. septembra, pri AJM pripravljamo nekaj zares posebnega. Vsa okna in vhodna vrata bomo znižali za kar 25%. Torej, vsi k...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Zlati znak za montažo oken in vhodnih vrat AJM

Pred več kot desetimi leti se je Gradbeni inštitut ZRMK odločil, da bo kot vodilna ustanova na svojem področju razvil sist...
Več
PREBERITE TUDI

Naložba v vašo prihodnost

Naziv operacije: Povečanje mednarodne konkurenčne prednosti z nadgradnjo e-poslovanja lesenega stavbnega pohištva  ...
Več