Srečna okna gospe Elizabete

12.6.2019

Včeraj smo bili na obisku pri gospe Elizabeti, srečni nagrajenki naše letošnje pomladne igre "Ne čakaj poletja, okna zamenjaj zdaj", ki smo ji povrnili strošek nakupa oken. Nagradna igra je trajala od 1. aprila do 10. maja, v njej pa so avtomatično sodelovali vsi, ki so v tem obdobju opravili nakup oken v katerem koli od prodajnih salonov AJM. 

Gospa Elizabeta, ki živi v Mariboru in je z novimi okni AJM opremila celotno svoje dvosobno stanovanje, pravi, da je prvič v življenju nekaj dobila in da je zelo vesela, da je to ravno ta nagrada.

Elizabeta je (žal) tipična slovenska upokojenka, ki mora skrbno ravnati z vsakim evrom. Za okna je več let varčevala, "vsak mesec nekaj malega od penzije". Z novimi PVC okni AJM 5000 classic line, roletami in notranjimi žaluzijami je zelo zadovoljna in se veseli zime, saj "pravijo, da so to najboljša okna, ki dobro tesnijo, tako da bom pozimi na toplem."

Povrnjena sredstva pa pravi, da gredo "na kupček" za prenovo stanovanja.

Ni dvoma, nagrada je šla v prave roke.  

Gospa Elizabeta pravi, da je bila odločitev za PVC okna AJM prava.
Gospa Elizabeta pravi, da je bila odločitev za PVC okna AJM prava.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

 

 

NASLEDNJI ČLANEK

Po sončni vzhod na prvi poletni dan

"Ti samo pridi," se je glasilo geslo dogodka, ki je vabil na Pohorje na ogled sončnega vzhoda na najdaljši dan v l...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

AJM Team Time Ride 2019 združil 800 kolesarjev

Kolesarska prireditev AJM Team Time Ride, ki smo jo letos pripravili že desetič zapored, ponovno ni razočarala, saj je minila tak...
Več
PREBERITE TUDI

Ob nakupu energetsko učinkovitih oken in vrat vam podarimo oddih.

Poleti pogosto odložimo različna gradbena, prenovitvena in podobna dela, ter se prepustimo potovanjem, lenarjenju in počitku...
Več