Postanite del ekipe AJM!

30.5.2019

Podjetje AJM je prvi in največji slovenski ponudnik stavbnega pohištva, saj ga izdelujemo, prodajamo in montiramo že od leta 1990. Prvotni proizvodnji PVC oken in vrat, smo postopoma dodajali tudi stavbno pohištvo iz drugih materialov, od leta 2012 tako izdelujemo tudi vrhunska lesena okna in LES-ALU okna. Najsodobnejša proizvodnja za lesena okna v Sloveniji, odlična kakovost, ki je plod našega lastnega razvoja ter strokovno izvedena montaža so prepričale že mnogo kupcev, ki se jim nenehno pridružujejo novi.

Zaradi povečanega obsega dela tako med svoje vrste vabimo: 

  •  monterje za program PVC, LES in LES-ALU
  •  zunanje ponudnike, ki bi za naše izdelke izvajali storitev montaže
  • sodelavce v proizvodnji ALU oken in vhodnih vrat 
  • sodelavce v prodajni službi.  


Na vseh razpisanih delovnih mestih nudimo:

  • varnost in zanesljivostrednih plačil,
  •  nenehno strokovno usposabljanje in izobraževanje,
  • urejeno delovno okolje (podjetje AJM je prejemnik številnih priznanj in certifikatov, med njimi Zlatega znaka kakovosti v graditeljstvu za montažo in certifikata Družini prijazno podjetje). 

    Prosimo, da k prošnji dodate kratek življenjepis. Pošljite jih po navadni pošti na: AJM okna-vrata-senčila d.o.o., Kozjak nad Pesnico 2a, 2211 Pesnica pri Mariboru.
Postanite del ekipe AJM.
Postanite del ekipe AJM.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

 

 

NASLEDNJI ČLANEK

AJM Team Time Ride 2019 združil 800 kolesarjev

Kolesarska prireditev AJM Team Time Ride, ki smo jo letos pripravili že desetič zapored, ponovno ni razočarala, saj je minila tak...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Imamo nagrajence pomladne nagradne igre

Nagradna igra "Ne čakaj poletja, kmalu bo maj, okna zamenjaj že zdaj", je končana. Znana je tudi že nagrajenka, k...
Več
PREBERITE TUDI

AJM z razvojem do pozitivnih poslovnih rezultatov

Kozjak nad Pesnico, 8. april 2015 – Podjetje AJM okna-vrata-senčila d.o.o., ki velja za največjega slovenskega ponudnika sta...
Več