Okna in vrata AJM na sejmu v Grazu

27.1.2020

Novo leto, novi izzivi, s tem motom smo začeli leto 2020 tudi pri nas. Prvi izziv nas je čakal že januarja, in sicer predstavitev na sejmu v Grazu, kjer že tradicionalno razstavljamo na specializiranem sejmu za gradnjo Hauslbauermesse. Na našem razstavnem prostoru smo predstavili številne novosti.

Na področju vhodnih vrat smo prvič postavili na ogled dva modela vhodnih vrat iz linije Trend Five shades of gray. Gre za povsem nove modele znotraj linije Trend, ki jih odlikujejo sodobne. Priporočamo jih predvsem za novogradnje.

A si lahko zamislite danes novogradnjo brez velikih panoramskih sten v obliki fiksnih zasteklitev ali drsnih vrat? Naši obiskovalci so si lahko ogledali drsno-dvižna vrata iz lesa s sistemom Panorama – gre za ožji profil, kar omogoča večji vpad svetlobe v prostor, ter PVC-drsna vrata AJM Slide smart. Slednja so popolna novost v našem prodajnem programu, njihova posebnost pa je v novem sistemu zapiranja, ki omogoča enostavno, lažje in hitrejše drsenje in zapiranje (tudi tesnjenje) drsnih vrat.

Največ pozornosti med našimi izdelki pa je pritegnilo t.i. lebdeče okno, ki smo ga vgradili v fiksno stekleno steno. Gre za posebnost, ki jo kupci oken lahko najdejo samo pri nas. Vgrajeno je okno iz aluminija. Za dovršen videz je poskrbela kljuka skrita v stranski del profila. Priporočamo za novogradnje s steklenimi stenami in za poslovne objekte. Atraktivnost zagotovljena! 

Okna, vrata, zasteklitve na sejmu v Grazu.
Okna, vrata, zasteklitve na sejmu v Grazu.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

NASLEDNJI ČLANEK

Zaposlimo prodajnega svetovalca - komercialista

Vam izziv predstavlja motiv za delo in pot do uspeha? Ste odgovorili za da? Potem sprejmite naš izziv in postanite KOMERCI...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Postanite del ekipe AJM!

Podjetje AJM je prvi in največji slovenski ponudnik stavbnega pohištva, saj ga izdelujemo, prodajamo in montiramo že od let...
Več
PREBERITE TUDI

NOVO- XXL ZERO SASH

Neviden profil krila okna Zero Sash je bil izdelan iz PVC-materiala, na katerega je bila nameščena steklena površina z elegantnim emajliranim črnim robom, ki daje oknu zna...
Več