AJM Team Time Ride 2019 združil 800 kolesarjev

2.6.2019

Kolesarska prireditev AJM Team Time Ride, ki smo jo letos pripravili že desetič zapored, ponovno ni razočarala, saj je minila tako, kot smo za njo že navajeni - v odličnem vzdušju, lepem vremenu in z veliko kolesarskih užitkov. Na dogodku se je zbralo 216 ekip ali 800 kolesarjev iz vse Slovenije. 

AJM Team Time Ride ni tipična kolesarska prireditev, saj ne gre za klasično dirko. Pri nas se namreč pomerijo dva, tri ali štiri članske ekipe v lovu na najboljši približek povprečnega časa vseh ekip. Tako divjanja in tekmovalnosti ni, je pa veliko druženja, zabave in kolesarskih užitkov v prelepi naravi. Trasa poteka po vinorodnih gričih v neposredni bližini Maribora, natančneje š štartom in celjem v Kamnici, s številnimi vmesnimi točkami in postajališči na kmečkih turizmih in izletniških kmetijah ter najvišjo točko na vrhu pri Svetem Urbanu. Zabavno ni samo dogajanje ob trasi, ampak tudi na sami trasi, saj kolesarje vedno spremljajo navijači, od različnih navijaških skupin do maskot in drugih zanimivih likov. Na vrhu pa nikoli ne manjka glasbe in možnosti za zabavno fotogafiranje. Letos je bilo posebej glasno, saj so za glasbo poskrbeli primorski trubači. 

Konec trase je tam, kjer je njen začetek, na šolskem igrišču v Kamnici. Zaključi se z malico in razglasitvijo najboljših ekip - tiste z najbližjim časom povprečnemu času vseh ekip. Lanska drugouvrščena ekipa je izpilila taktiko do te mere, da so letos uspeli zmagati. Čestitke kolesarjem iz Koroške, naj bodo počitnice na hrvaški obali nepozabne! Pa tudi sicer je nagradni sklad bogat - od kampinga ob Kolpi, do več počitnic, koles, kolesarskih čelad, majic in očal, do različnih drugih pozornosti. Skoraj vsak kaj dobi, najlepše pri vsem pa je, da ti za to ni treba biti med najhitrejšimi. 

Utrinki iz AJM Team Time Ride kolesarjenja 2019.
Utrinki iz AJM Team Time Ride kolesarjenja 2019.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

 

 

NASLEDNJI ČLANEK

Srečna okna gospe Elizabete

Včeraj smo bili na obisku pri gospe Elizabeti, srečni nagrajenki naše letošnje pomladne igre "Ne čakaj poletja...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Imamo nagrajence pomladne nagradne igre

Nagradna igra "Ne čakaj poletja, kmalu bo maj, okna zamenjaj že zdaj", je končana. Znana je tudi že nagrajenka, k...
Več
PREBERITE TUDI

Pomladno razposajeni kurenti na AJM

Tako kot vsako leto nas tudi letos niso izpustili naši kurenti. Z že tradicionalnim obiskom in pregonom »zime« s...
Več