Zero Interior Design

Enostavno najboljša! Vrhunska vhodna vrata Zero Interior Design iz naše ekskluzivne linije Zero Sash by AJM. Imajo obojestransko prekrito krilo, na zunanji strani prevladuje črna, na notranji strani dekor iz lesa. Sijoča steklena površina teh vhodnih vrat odeta v eleganco črne bo navdušila tiste, ki želite izstopati. Prilagoditev na notranji strani v dekorju iz lesa ali s steklom, v izvedbi Interior Design, bosta poskrbela za popolnost in ekskluzivo

 • Ekskluzivno: krilo in podboj iz kaljenega stekla!
 • Vrhunska kakovost!
 • Ud = do 0,80 W/m2K.
 • Individualna prilagoditev notranjega dizajna vrat!
Toplotna izolativnost: visoka
Zvočna izolativnost: visoka
Varnost: visoka
Cenovni razred: višji

Dodatki

Posvetite čas tudi izbiri potezal in kljuk.

Nabor je bogat od modernih in inovativnih, do klasičnih in stilnih kljuk in potezal.

Različne oblike, funkcionalnosti, obdelave in kombinacije materialov vas bodo navdušile.

Vabimo vas, da si celotno ponudbo ogledate v najbližjem salonu AJM.

 

Dodatki

Doživetje vrat se začne in konča s prijemom. Zato je izbiri potezal in kljuk vredno posvetiti svoj čas.

ALU ali PVC vhodna vrata?

Izbira vhodnih vrat se začne pri odločitvi za ALU ali PVC okvir vhodnih vrat.

VRATA IZ ALUMINIJA: Za zelo frekventne prostore, kjer se vrata pogosto odpirajo, priporočamo vrata iz aluminija. Aluminij je lahek in čvrst ter korozijsko obstojen material. Je nezahteven za nego in ima dolgo življenjsko dobo. Zato aluminijasta vrata odlikuje izredna kompaktnost in zanesljivost. Čeprav ima aluminij v primerjavi s plastiko slabše toplotno-izolativne lastnosti, danes s pomočjo tehnologije, ki v aluminijasti profil vnaša prekinjen toplotnim most, tudi aluminijasti profili dosegajo dobre rezultate toplotne izolativnosti. Alumij je material, ki ga je enostavno reciklirati - po obnovi se ga lahko ponovno uporabi za vrsto izdelkov, tudi vhodna vrata. To torej pomeni, da smo z izbiro ALU vhodnih vrat tudi trajnostno naravnani. 

Za izdelavo ALU vhodnih vrat uporabljamo kakovostne profile nemškega proizvajalca. 

 • AJM WicStyle 75 EVO: Profil z 75 milimetersko širino ustvarja robustna in zanesljiva vhodna vrata. Ima prekinjen termični most, s katerim dosega odlične vrednosti toplotne izolativnosti (Ud do 0,8 W/m2K). 
 • AJM WicStyle 95: Masiven 95 mm profil z ravnimi robovi in štirikratnim tesnjenjem. Robustna vhodna vrata skupne debeline 112 mm dosegajo skupno toplotno prehodnost do 0,8 W/m2K. 

 

PLASTIČNA VRATA: PVC vrata imajo profile okvirja in krila iz PVC-ja. PVC je trden in stabilen material, enostaven za vzdrževanje in ima dolgo življenjsko dobo. PVC vhodna vrata so izdelana iz okolju prijaznih materilov primernih za reciklažo. Naša PVC vhodna vrata odlikuje odlična toplotna izolacija, ki omogoča viden prihranek energije. V osnovi imajo višji nivo toplotne izolativnosti, kakor aluminijasta vhodna vrata.  

 • AJM 7000: PVC-profili z montažno globino 85 mm in s 6 komornim sistemom zagotavlja optimalne toplotne karakteristike, kjer je toplotna izolativnost vrat (Ud) do 0,73 W/m2K. 

ALU ali PVC vhodna vrata?

Izbira vhodnih vrat se začne pri odločitvi za material - ALU ali PVC?

Protivlomna zaščita

Kakovostni materiali podboja in krila, pravilna vgradnja in skrbno izbrane komponente, ki poskrbijo za protivlomno zaščito, so tisti ključni faktorji, ki jih ne gre spregledati, kadar govorimo o varnosti in zaščiti, ki bi jo naj nudila vhodna vrata.

Pomembne varnostne komponente za vhodna vrata, ki bodo nepridipravom povzročile veliko dela in jih s tem odvrnile od vloma, so:

 • kakovostna konstrukcija krila in podboja, ki je odporna proti poskusom vloma (ključni so kakovostni profili z jekleno konstrukcijo);
 • kakovostno okovje, večtočkovna ključavnica, ki se blokira ob poskusu vloma in ima dodatne fiksne zatiče;
 • kakovosten cilindrični vložek, ki onemogoča podvajanje ključev;
 • varnostna rozeta, ki varuje pred prevrtanjem in lomljenjem.

Dobrodošla je kakovostna kontrola dostopa: na primer z motorizirano ključavnico in odklepanjem na prstni odtis, ki omogoča, ki omogočajo časovno omejitev dostopa, beležijo zgodovino in lahko omogočajo tudi spremljanje oziroma nadzor na daljavo.

Protivlomna zaščita

Jasno, vhodna vrata morajo posrkbeti za varnost in protivlomno zaščito. 

Vrata s polnili

Če med našimi številnimi modeli znotraj serij Entry, Classic, Trend in Zero Sash ne najdete takega, ki bi ustrezal vašemu okusu, imamo dodatno rešitev, in sicer vratna polnila Rodenberg.

Rodenberg je eden izmed vodilnih nemških proizvajalcev vratnih polnil. Njihovi izdelki so visoko kakovostni in v skladu z najnovejšimi trendi. Ponujamo bogato izbiro polnil - izbirate lahko med številnimi modeli, ki se med sabo razlikujejo po kombinaciji barv, materialov in oblik. Tudi cenovni razpon je širok, od cenovno zelo dostopnih modelov, do prestižnih in ekskluzivnih izdelkov.

Kadar se odločite za nakup polnila vam preostane še izbira profila - PVC profil (PVC AJM 7000) ali ALU profil (AJM ALU WicStyle).

Polnila vgradimo bodisi v krilo ali  zlepljeno na krilo, pri čemer je krilo popolnoma prekrito, torej da sega polnilo čez okvir krila vrat, samo na eni - zunanji, strani ali na obeh - notranji in zunanji strani.

Nekaj primerov polnil: 

Vrata s polnili

V podjetju AJM smo tudi
dobavitelj vrhunskih vratnih polnil.

Sodobna okna Zero Sash za sodoben dom

Stranka je za svoj nov dom, montažno novogradnjo na obrobju Maribora, želela le najboljše. Odličen izvajalec pasivne hiše je poskrbel za objekt, za vgrajeno stavbno pohištvo, pa se je stranka obrnila na naše podjetje. Po posvetu z našim prodajnim svetovalcem in pregledu načrtov ter izrisov je padla odločitev za stavbno pohištvo Zero Sash, saj se bo le to odlično skladalo s sodobno arhitekturo. Okna Zero Sash odlikuje vrhunski dizajn, ki ga zaznamuje odsotnost okvirja krila, s čimer omogoča za petnajst odstotkov večji vpad svetlobe v prostor.

Izbira Zero Sash lesena okna je izbira dizajna in tehnologije!

Izbrana lesena okna Zero Sash imajo aluminijasto zunanjo oblogo sive barve, ki poskrbi za dodatno zaščito okna pred različnimi zunanjimi vplivi, hkrati pa deluje sodobno in usklajeno z arhitekturno usmeritivijo objekta. Na notranji strani pa imajo okna Zero Sash emajlirano stekleno površino. Stranka se je lahko odločala za barvo po barvnem spektru lestvice RAL, na koncu je padla odločitev za emajliran rob v črni barvi. 

Drsno dvižna vrata večjih dimenzij omogočajo vpad svetlobe v prostor, hkrati pa z večjimi izhodi tudi brišejo mejo med zunaj in znotraj, ter združujejo naravo in notranjost v enovito celoto. Njihova posebna značilnost je tudi tako imenovani potopljeni prag, ki imogoča neoviran prehod med prostori. 

Stranka se je odločila za enovit videz objekta, zato je izbrala tudi vhodna vrata iz linije Zero Sash v videzu črnega stekla. Njihova odlika so čiste linije, ki se odlično zlijejo s sodobno kubusno arhitekturo hiše. Podboj in krilo vrat sta iz kaljenega stekla debeline 6 milimetrov. Za njihovo zanesljivost in stabilnost poskrbi močna podkonstrukcija iz aluminija. Že serijsko je pri teh vhodnih vratih krilo tako na zunanji kakor notranji strani prekrito. Poleg tega pa sta pri tej izvedbi tako na notranji kot zunanji strani poravnani tudi površini krila in podboja - gre za t.i. Flat izvedbo.

Njihovo krmiljenje je avtomatsko. Odklepanje poteka s pomočjo elektro motorja v kombinaciji z bralcem prstnih odtisov, odpiranje dopolnjuje na zunanji strani ročaj v suroven industrijskem izgledu. Za brezhiben videz vrat poskrbi še skrito okovje in s prekrivnimi letvicami v celoti zaščiten okvir vrat.

 

 

 

Vhodna vrata Zero Interior Design spadajo v našo ekskluzivno in na vrhunskem dizajnu slonečo linijo stavbnega pohištva Zero Sash. Vhodna vrata iz te linije so izdelana na podlagi najvišjih standardov, ki veljajo v izdelavi stavbnega pohištva. Odlikujejo jih čiste poteze, velike sijoče steklene površine, energetska učinkovitost, kakovostni materiali, tehnološka dovršenost in natančna izvedba. Vhodna vrata Zero Interior Design so primerna za energetsko učinkovito gradnjo, saj znaša vrednost toplotne prehodnosti (Ud) do 0,80 W/m2K. 

Vhodna vrata Zero Interior Design priporočamo tistim, ki želijo za svoj dom le najboljše in se radi spogledujete z nekonvencionalnim, hkrati pa jim veliko pomeni estetika ter usklajenost notranjega interierja. Pri teh vhondnih vratih je tako na zunanji strani značilen "zeroshashovski" glamur v črnem, znotraj pa atraktivna prilagoditev notranjemu prostoru: naj si bo s steklom, ki bo odsevalo vašo notranjo ureditev, naj si bo z lesom, ki bo poskrbelo za toplino in naravni pridih.

Za podrobnejšo predstavitev vhodnih vrat Zero Sash si oglejte brošuro o liniji izdelkov Zero Sash.

Prednosti vhodnih vrat Zero Sash:

 • Obojestransko prekrito krilo s kaljenim steklom.
 • Ud = do 0,80 W/m2K.
 • Poravnane linije okvirja in krila (izvedba Flat).
 • Skrito okovje in prekrivne letvice.
 • Sodoben minimalističen dizajn s čistimi linijami.
 • Možnost individualne prilagoditve z vzorci v steklu in drugimi dodatki (ročaji, kljuke).
 • Razvito v AJM.
ŠTUDIJA PRIMERA
PODROBNEJŠI OPIS

Vhodna vrata Zero Interior Design spadajo v našo ekskluzivno in na vrhunskem dizajnu slonečo linijo stavbnega pohištva Zero Sash. Vhodna vrata iz te linije so izdelana na podlagi najvišjih standardov, ki veljajo v izdelavi stavbnega pohištva. Odlikujejo jih čiste poteze, velike sijoče steklene površine, energetska učinkovitost, kakovostni materiali, tehnološka dovršenost in natančna izvedba. Vhodna vrata Zero Interior Design so primerna za energetsko učinkovito gradnjo, saj znaša vrednost toplotne prehodnosti (Ud) do 0,80 W/m2K. 

Vhodna vrata Zero Interior Design priporočamo tistim, ki želijo za svoj dom le najboljše in se radi spogledujete z nekonvencionalnim, hkrati pa jim veliko pomeni estetika ter usklajenost notranjega interierja. Pri teh vhondnih vratih je tako na zunanji strani značilen "zeroshashovski" glamur v črnem, znotraj pa atraktivna prilagoditev notranjemu prostoru: naj si bo s steklom, ki bo odsevalo vašo notranjo ureditev, naj si bo z lesom, ki bo poskrbelo za toplino in naravni pridih.

Za podrobnejšo predstavitev vhodnih vrat Zero Sash si oglejte brošuro o liniji izdelkov Zero Sash.

TEHNIČNE LASTNOSTI

SORODNI PRODUKTI

AJM ZERO SASH

Okno Zero Sash odpira nove dimenzije v svetu izdelave oken....

Ni komplementarnih produktov

PODOBNI PRODUKTI

NE SPREGLEJTE

Navodila za pravilno rokovanje

Oglejte si kako pravilno rokujemo s sodobnimi vhodnimi vrati. 

Potrebujete nasvet pri izbiri?

Hvala za dobro opravljeno delo in super odnos do stranke. Saša Križman, Grosuplje


VEČ PRIPOROČIL
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM.