Zanesljivost

Na nas se lahko zanesete.

Zavedamo se, da je nakup stavbnega pohištva za mnoge ena pomembnejših odločitev v danem življenjskem trenutku, zato želimo, da ste v izbiro prepričani in še pomembneje, da ste z njo zadovoljni. 
Zanesljivost, ki temelji na tradiciji, znanju, izkušnjah in inovativnosti, je tisto, kar vam lahko ponudimo, ko se odločate za izbiro stavbnega pohištva. 
   
Osebni stik in odgovorni odnos naših zaposlenih, ki pripravijo individualne, izključno za vas konstruirane rešitve, ter učinkoviti proizvodni procesi poskrbijo za zanesljivost in vaše zadovoljstvo.   

Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Pomembni kontakti

Kontakti, ki jih morda potrebujete, kadar urejate okna in vrata.  Prodaja: (02) 655 04 10, e-mail Montaža: (02) 655 04 22, e-mail Odprema: (02) 655 04 26, e-mail Servis ...
Več

Splošni pogoji poslovanja

...
Več

Servis

Dragi naši kupci, za vas smo vedno na voljo! Servisiranje naših proizvodov izvajamo preko lastne servisne službe ali preko zastopnikov. Servisna služba nudi tako stroko...
Več