Naše prednosti

Tradicija, dolga več kot dve desetletji.
Prve napotke smo prejeli, že leta 1990 ob ustanovitvi podjetja, od tujih strokovnjakov, nato pa smo vložili veliko truda, da smo popolnoma osvojili znanje o PVC- in ALU-oknih in vratih. Danes smo vodilni strokovnjaki in najboljši proizvajalec stavbnega pohištva iz umetnih mas v Sloveniji. 

Velik izbor izdelkov.
Naš prodajni program zajema: PVC- in ALU-okna in vrata, lesena okna, zimske vrtove, ALU-fasade, rolete, žaluzije, polkna, lamelne zavese, mreže proti komarjem, zunanje in notranje okenske police iz PVC, ALU, granita, marmorja ali umetnega kamna, PVC-strešna okna, garažna vrata, kovinska in protipožarna vrata.

Natančnost v izdelavi.
Brezpapirnata in visokotehnološka proizvodnja nam omogoča, da naše stavbno pohištvo odlikuje absolutna natančnost v izdelavi, ki se kaže v ravnih profilih, odličnih zaključnih tesnilih, prvovrstnih in kristalno čistih steklih, najboljšem antikorozijskem okovju, kakovostnih in modernih plastificiranih ročajih in kljukah ...

Kakovostni materiali in izdelki.
Sodelujemo z izključno najboljšimi evropsko priznanimi proizvajalci materialov: Aluplast, Winkhaus, Hella, Werzalit, Rodenberg, Siegenia, Kristal, Reflex in drugimi. 

Znak kakovosti v graditeljstvu in druga priznanja dokazujejo kakovostno delo. 
V podjetju smo nosilci Certifikata ISO 9001, Znaka kakovosti v graditeljstvu, Znaka kakovosti za montažo, itn. 

Ažurnost, zanesljivost, dostopnost in točnost.  
Na nas se lahko zanesete. Odlikuje nas točnost pri izdelavi in pri dobavi izdelkov. Prilagajamo se potrebam in zahtevam kupcev, zato naša ponudba obsega velik razpon cen, od tistih najcenejših, vendar kakovostnih, do tistih dražjih, a zato visokokakovostnih in izjemno zahtevnih. 

Zagotavljamo vam servis. 
Ko pride do napak, reagiramo hitro in učinkovito. Imamo  razvito in organizirano lastno servisno službo, ki se redno strokovno izpopolnjuje. Servis vam je na voljo na številki: +386(0)2 655 04 02

Naši zaposleni so strokovnjaki na svojem področju, delo opravljajo z veliko mero odgovornosti in pripadnosti podjetju in blagovni znamki.
Naši zaposleni so strokovnjaki na svojem področju, delo opravljajo z veliko mero odgovornosti in pripadnosti podjetju in blagovni znamki.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Pomembni kontakti

Kontakti, ki jih morda potrebujete, kadar urejate okna in vrata.  Prodaja: (02) 655 04 10, e-mail Montaža: (02) 655 04 22, e-mail Odprema: (02) 655 04 26, e-mail Servis ...
Več

Splošni pogoji poslovanja

...
Več

Servis

Dragi naši kupci, za vas smo vedno na voljo! Servisiranje naših proizvodov izvajamo preko lastne servisne službe ali preko zastopnikov. Servisna služba nudi tako stroko...
Več