Pet zvezd kakovosti za okna AJM

2.7.2020

Ponovno smo postali prejemnik prestižnega certifikata kakovosti Qudal – QUality meDAL, ki ga podeljuje švicarska organizacija ICERTIAS.

Da v podjetju AJM znamo ustvarjati izdelke na najvišjem kakovostnem nivoju, je dokazala neodvisna raziskava, ki so jo pri Icertias opravili v okviru certificiranja za priznanje QUDAL – QUality meDAL.

Raziskava med množico izdelkov in podjetij išče tiste, ki ponujajo najboljšo kakovost. Medaljo QUDAL namreč lahko dobijo samo tisti izdelki in storitve, ki so jih kot najkakovostnejše v neodvisni znanstveni tržni raziskavi v obliki spletnega vprašalnika prepoznali potrošniki.

V nedavni raziskavi kakovosti QUDAL – QUality meDAL je tako organizacija ICERTIAS potrošnikom vključenim v raziskavo zastavila naslednje vprašanje: »Navedite ime proizvajalca oken, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja resnično najvišjo raven kakovosti na slovenskem trgu.«

Največ slovenskih potrošnikov (v anketo so bili zajeti tako tisti, ki zasebno gradijo, prenavljajo, kot tisti, ki se s tem področje ukvarjajo profesionalno – gradbinci, arhitekti ipd.) je na to vprašanje odgovorilo z AJM, in s tem ponovno potrdilo, da smo z našimi prizadevanji po izdelavi kakovostnih oken in vrat na pravi poti. Ker smo zasedli absolutno prvo mesto, smo prejeli medaljo/certifikat z vsemi petimi zvezdicami (možni so sicer tudi certifikati s tremi in štirimi).

Na doseženo smo ponosni, saj gre za mednarodno priznano certificiranje, ki je uveljavljeno tudi v Sloveniji. Po nekaterih raziskavah bi kar 80,1% slovenskih potrošnikov v ponudbi izbralo izdelek ali storitev, ki nosi ta zlati certifikat (katerega prejemniki so sicer znane slovenske in svetovne blagovne znamke).

Veseli smo, da je certifikat Quadal ponovno dokazal, da imajo okna AJM visoko raven kakovosti, za katero si nenehno prizadevamo. Izberite okna AJM – izberite kakovostna okna, ki vas ne bodo razočarala. 

Znak Qudal za okna AJM - še en dokaz, da so okna AJM kakovostna okna.
Znak Qudal za okna AJM - še en dokaz, da so okna AJM kakovostna okna.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Okna AJM za boljši pogled na svet šestčlanske družine

Pri AJM radi pomagamo, še posebej družinam v stiski, ob naravnih nesrečah ali drugih nesrečnih okoliščinah, ki jih...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Zaposlimo monterje za okna in vrata

Zaradi povečanega obsega dela zaposlimo več sodelavcev za delo na oddelku vgradnje in montaže stavbnega pohištva. Če ...
Več
PREBERITE TUDI

Ob 25. letnici podjetja še zadnjič letos Dan odprtih vrat in izredni popust

Spoštovani kupci, vabljeni, da nas obiščete ta petek in to soboto, 20. in 21. novembra, na Dnevu odprtih vrat. ...
Več