Okna AJM za boljši pogled na svet šestčlanske družine

7.7.2020

Pri AJM radi pomagamo, še posebej družinam v stiski, ob naravnih nesrečah ali drugih nesrečnih okoliščinah, ki jih pahnejo v težak, pomoči potreben položaj. V zadnji taki dobrodelni akciji smo že drugič združili moči s časopisom Nedeljski dnevnik, ki preko svoje dobrodelne akcije Iskrica v otroških očeh pomaga družinam na skrajnem socialnem robu. 

Tokrat smo pomagali mladi šestčlanski družini iz okolice Ormoža, ki se je po spletu nesrečnih okoliščin znašla v finančni stistki. To je privedlo do tega, da so se bili primorani preseliti v starejšo hiško na podeželju, ki pa je potrebna temeljite prenove, za katero pa mlada družina žal nima finančnih sredstev. Tako se vsa družina, v kateri je zaposlen samo oče, mama pa skrbi za štiri nadobudneže, stiska v eni sobici, ki je spalnica, dnevna soba in kuhinja hkrati. 

Po pozivu Dnevnikove Iskrice smo priskočili na pomoč in družini podarili nova PVC okna AJM 5000 s komarniki in notranjimi ter zunanjimi policami za celoten objekt. Z našimi monterji smo seveda stara dotrajana lesena okna demontirali in montirali nova, namesto lesenih tokrat PVC okna. Poskrbeli smo tudi za odvoz starih in prvo čiščenje novih oken, seveda vse brezplačno in z velikim veseljem in nasmehom na obrazu.

PVC okna AJM 5000 so posebej primerna za prenove in vse tiste novogradnje, kjer ni potrebe po višjih stopnjah energetske učinkovitosti. Okna odlično tesnijo, tako da ob zvočni izolaciji, prinašajo tudi dobre energetske prihranke. 

Pri AJM verjamemo, da je družina temelj in bistvo vsega, saj nenazadnje tudi naše delovanje, ki letos beleži 30 let, izhaja iz družinskega podjetništva, zato smo še posebej občutljivi za družinske stiske, še posebej tiste z majhnimi otroci. Veseli smo, da smo tem štirim malčkom in njihovim staršem izboljšali življenje in jim s tem podarili boljši pogled na svet

Nova okna AJM za boljši pogled na svet.
Nova okna AJM za boljši pogled na svet.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Prodajni saloni AJM v času kolektivnega dopusta

Spoštovani, v času od 27.6. do 9.8.2020, smo sodelavci AJM na kolektivnem dopustu. Naši saloni v tem obdobju po...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Pet zvezd kakovosti za okna AJM

Ponovno smo postali prejemnik prestižnega certifikata kakovosti Qudal – QUality meDAL, ki ga podeljuje švicarska organ...
Več
PREBERITE TUDI

Izšla nova številka Boljših pogledov

V podjetju AJM pripravljamo od leta 2010 interni časopis Boljši pogledi. Časopis izide 2-krat letno, prva polletna &sc...
Več