Ob 25. letnici podjetja še zadnjič letos Dan odprtih vrat in izredni popust

20.11.2015

Spoštovani kupci,

vabljeni, da nas obiščete ta petek in to soboto, 20. in 21. novembra, na Dnevu odprtih vrat.

Vrata bomo odprli na sedežu podjetja in v naših prodajnih salonih v Kranju, Ljubljani, Celju, Murski Soboti in v Dravogradu.

V teh dveh dneh boste lahko izkoristili izredni 25% popust na okna, vrata, rolete in storitve. Hkrati boste lahko na sedežu našega podjetja, kjer pripravljamo tudi hišni sejem, izbirali med zelo ugodno ponudbo viškov in elementov iz zaloge. V petek dopoldan si boste lahko izdelavo naročenih oken ogledali v živo. Lakoto in žejo pa bomo skupaj odganjali z okusno pogostitvijo, otroke pa bo zabaval Monterko. Obiščite nas v petek, med 8.00 in 17.00 uro, in v soboto, med 8.00 in 13.00 uro.

Izredni 25% popust na okna, vrata, rolete in storitve boste lahko uveljavljali tudi v naših salonih v Ljubljani, Kranju, Celju (petek, od 8. 00 do 17.00, in sobota, od 8.00 do 13.00), Dravogradu (petek ,od 8. 00 do 16. 00, in sobota, od 9.00 do 12.00) in Murski Soboti (v petek, od 8.00 do 16. 00, in sobota od 8.00 do 12.00).

Ne zamudite te izredne priložnosti in izkoristite enkratno jubilejno ponudbo!

Ob 25. obletnici podjetja odpiramo svoja vrata.
Ob 25. obletnici podjetja odpiramo svoja vrata.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Subvencija Eko sklada za leto 2016 že na razpolago!

V začetku marca je bil objavljen nov razpis za subvencije Eko sklada. Razpis vključuje prenove, prenove na degradiranih območjih ...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

S hitrim kreditom hitreje in lažje do oken

S hitrim kreditom hranilnice LON namenjene komitentom vseh slovenskih bank, so lahko okna AJM dostopna takoj. Pri AJM za vas uredimo...
Več
PREBERITE TUDI

Pomladno razposajeni kurenti na AJM

Tako kot vsako leto nas tudi letos niso izpustili naši kurenti. Z že tradicionalnim obiskom in pregonom »zime« s...
Več