MOS 2015 - Sejem številnih novosti

19.10.2015

Med 8. in 13. septembrom v Celju poteka 48. mednarodni obrni sejem MOS. Osrednjo sejemsko prireditev v Sloveniji v podjetju AJM izkoriščamo za obsežno predstavitev z vrsto novostmi in ugodno sejemsko ponudbo, ki je letos oblikovana v znamenju 25. obletnice podjetja.

Nova linija drsno-dvižnih vrat Panorama 

Sodobni arhitekturni trendi narekujejo stanovanjske in poslovne objekte z velikimi steklenimi površinami in izhodi. Kot odgovor na te arhitekturne težnje in želje kupcev v AJM sedaj kot novost ponujamo novo linijo drsno-dvižnih vrat Panorama, ki jo sestavljajo vrata iz PVC, PVC z zunanjo oblogo iz aluminija, lesa in lesa z zunanjo oblogo iz aluminija. Značilnost nove linije drsno-dvižnih vrat je minimalen okvir podboja na fiksen delu elementa, kar prinaša večje steklene površine in posledično večji vpad svetlobe v prostor. Prag vrat je izdelan iz steklenih vlaken, kar zagotavlja odsotnost toplotnih mostov in odlično energetsko učinkovitost. Hkrati je to razvojna novost, ki smo jo razvili v našem podjetju in jo najdete samo v naših drsno-dvižnih vratih Panorama. 

Izdelki iz linije Panorama so tako odgovor na najnovejše trende v arhitekturi. S sodobnim videzom prispevajo k prijetnemu ambientu, poskrbijo za veliko svetlobe v prostoru in prispevajo k energetski učinkovitosti objekta. 

PVC okno AJM Energeto® wiew 

PVC okno AJM Energeto® je med našimi PVC okni najbolj energetsko učinkovito okno, ki je s faktorjem toplotnega prehoda 0,60 W/m²K odlična rešitev za nizkoenergijsko in pasivno gradnjo. Z letošnjim sejmom MOS kupcem predstavljamo novo generacijo teh oken AJM Energeto® wiew za katero je značilen izboljšan videz okna. Wiew ima namreč skrito krilo z zunanje strani. Ob tej estetski dopolnitvi, zarad katere to odlično okno sedaj izgleda še skladnejše, pa wiew sicer v sebi nosi vse dosedanje značilnosti Energeta®, torej tudi odličen rezultat energetske učinkovitosti. 

Predstavitev ekskluzivne linije stavbnega pohištva Zero Sash 

Na MOS-u nadaljujemo tradicijo zadnjih pet let, ko smo ravno tukaj začeli s prvo predstavitvijo naše ekskluzivne linije oken, vhodnih in balkonskih vrat, ter steklenih fasad Zero Sash. Tako tudi letos tukaj prvič predstavljamo nekaj zanimivih novosti znotraj linije predvsem na področju oken in vhodnih vrat. 

Novi modeli ALU vhodnih vrat iz linije Trend 

Prvič predstavljamo nekaj novih modelov znotraj linije vhodnih vrat Trend. Za vrata iz te linije je značilen sodoben videz, izbrani materiali in njihove nove kombinacije in odlični dodatki, kot so ročaji z vgrajeno kamero in podobno. Ta vrata imajo tudi nekoliko širši okvir, zato so bolj stabilna, zanesljiva, varna in tudi bolj energetsko učinkovita ter tako pripravljena za vgradnjo v energetsko zahtevnejše objekte. Če iščete nova vhodna vrata, jih ne spreglejte! 

Lesena okna AJM Pasiv 90 

Tisti, ki ste bolj naklonjeni naravnim materialom, boste na področju stavbnega pohištva izbrali les. Vabimo vas k ogledu naše linije lesenih oken AJM Pasiv 90, ki so primerna za energetsko varčno gradnjo. So iz kakovostnih materilov, izdelana s pomočjo najsodobneješe tehnologije, delno tudi ročno in so tako tehnično dovršena in estetska. 

Izboljšane rešitve ustaljenih modelov PVC oken 

Predstavljamo tudi ves ustaljeni prodajni program tako na področju oken, kot vrat, senčil in drugih dodatkov. Ustaljeni modeli PVC oken so razstavljeni z novo, sodobnejšo obliko profilov. 

25 let podjetja - jubilejne ugodnosti 

Vabimo vas, da se pozanimate o naših enkratnih sejemski ponudbi, ki je letos, ko praznujemo 25 let obstoja podjetja še posebej ugodna. Jubilejno sejemsko ponudbo pa vam ne dajemo na razpolago samo na našem razstavnem prostoru, pač pa tudi v vseh salon AJM in to vse do konca meseca septembra. 

Veselimo se vašega obiska v hali K in v naših prodajnih salonih!

Okna in vrata AJM smo tradicionalno predstavljali tudi na sejmu MOS.
Okna in vrata AJM smo tradicionalno predstavljali tudi na sejmu MOS.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

S hitrim kreditom hitreje in lažje do oken

S hitrim kreditom hranilnice LON namenjene komitentom vseh slovenskih bank, so lahko okna AJM dostopna takoj. Pri AJM za vas uredimo...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

AJM z razvojem do pozitivnih poslovnih rezultatov

Kozjak nad Pesnico, 8. april 2015 – Podjetje AJM okna-vrata-senčila d.o.o., ki velja za največjega slovenskega ponudnika sta...
Več
PREBERITE TUDI

Digitalna transformacija družbe AJM

  Operacija »Digitalna preobrazba družbe AJM« je sofinancirana preko javnega razpisa »Spodbude za dig...
Več