Izobraževanje o industriji 4.0 in digitalni preobrazbi

16.8.2019

V podjetju AJM se zavedamo, da industrija 4.0. ali 4. industrijska revolucija niso zgolj izrazi, ki jih vse pogosteje slišimo v poslovnem in političnem svetu, pač pa neobhoden trend, ki bo že kmalu postal nujni sestavni del konkurenčnosti podjetij. 

Pri nas seveda  ne želimo ostali le konkurenčni, pač pa korak pred konkurenco, zato že danes razmišljamo kako digitalizacijo vplesti v vse naše poslovne procese. Na današnji celodnevni delavnici se je projektna skupina, ki bo zadolžena za digitalno transformacijo podjetja seznanjala s tem, kako se tega lotiti na pravilen način. V prvem delu smo se seznanili s ključnimi značilnostmi industrije 4.0, kako poteka, kje se dogaja, katera so ključna orodja in značilnosti, ter kako se ta dotika tudi našega podjetja.

V drugem delu delavnice smo spoznali, da digitalne tehnologije, ki so osnova industrije 4.0., prinašajo celovito preobrazbo podjetja in zahtevajo povsem nove strategije. Razmišljali smo kaj to pomeni za naše podjetje, katera so naša delovna mesta, ki se bodo najbolj preobrazila, pa tudi katera nova bodo v bližnji prihodnosti vzniknila. Razmišljali smo, kje so ključne možnosti za naše podjetje, kako digitalizacijo izkoristiti za učinkovitejše poslovanje, komunikacijo s strankami v vseh fazah nakupnega procesa in kako naravnati našo strategijo, da bomo najbolj učinkovito izkoristiti digitalne platforme in možnosti, ki jih digitalna revolucija prinaša.  

Izobraževanje smo financirali s pomočjo sredstev, ki smo jih prejeli preko razpisa pri javni agenciji SPIRIT Slovenija

 

Digitalizacija se dotika tudi podjetij kot je naše - proizvodnja PVC, les in alu okna ter vhodna vrata.
Digitalizacija se dotika tudi podjetij kot je naše - proizvodnja PVC, les in alu okna ter vhodna vrata.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Z nami v Padovo in Treviso gredo...

... naslednji nagrajenci naše nagradne ankete, ki smo jo opravili med kupci naših izdelkov v preteklem letu: &nbs...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Zlati znak za montažo oken in vhodnih vrat AJM

Pred več kot desetimi leti se je Gradbeni inštitut ZRMK odločil, da bo kot vodilna ustanova na svojem področju razvil sist...
Več
PREBERITE TUDI

Wicona Roadshow obiskal AJM

19. maja je naš partner WICONA obiskal sedež podjetja AJM s svojim ekskluzivnim WICONA Roadshowom 2023. Wicona, ki je AJM-je...
Več