AJM prejemnik Platinaste bonitetne odličnosti!

16.9.2022

Konec poletja za AJM prinaša dobre novice. Že drugo leto smo namreč postali prejemnik Platinaste bonitetne odličnosti AAA. 

Gre za priznanje, ki izkazuje, da je AJM zanesljiv poslovni partner. Platinasta bonitetna odličnost namreč predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti Zlati AAA izkazujejo tri leta zapored. Gre torej za najvišje možno poslovno priznanje odličnosti, ki jo analitična hiša Dun@Bradstreet podeljuje na evropski ravni. 

Kot pravijo pri analitični družbi Dun&Bradstreet, podjetje, ki nosi platinasto bonitetno odličnost, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji:

- dobavitelji,

- kupci,

- zavarovalnicami,

- bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo poslujejo izjemno ter izpolnjujejo stroge kriterije, sodelovanje z njimi pa je varno in zanesljivo. To so tudi podjetja, ki negujejo dobre poslovne običaje, dosegajo izjemne poslovne rezultate in skrbijo za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces.

Platinasta bonitetna odličnost za okna in vrata AJM.
Platinasta bonitetna odličnost za okna in vrata AJM.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Zaposlimo vzdrževalca!

Naš dragi sodelavec Branko, v našem podjetju zadolžen za elektrovzdrževalna dela, odhaja v zaslužen pokoj. Zato&nb...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Znani so nagrajenci nagradne ankete kupcev 2022

Znani so nagrajenci nagradne ankete namenjene kupcem v drugi polovici leta 2021 in prvi polovici leta 2022.  Nagradna anketa...
Več
PREBERITE TUDI

German Design Award za AJM okna

Plavajoče okno Zero Sash by AJM nagrajeno s prestižno German Design Award Winner 2024 S ponosom smo sprejeli novico, da smo pre...
Več