13. AJM Team Time Ride uspel!

5.6.2022

Kje si bil ti v nedeljo 5. junija?

Uspelo nam je že trinajstič zapored! Uspešno smo izpeljali še eno prireditev AJM Team Time Ride – največjo in najbolj zabavno rekreativno kolesarsko prireditev v Sloveniji.

Lepo vreme in veliko dobre volje že zjutraj, je nakazalo, da je pred nami še en lep kolesarski dan. Več kot 170 ekip iz vse Slovenije se je pomerilo na enodnevni rekreativni kolesarski prireditvi. Ne preveč zahtevna trasa, speljana po vinorodnih gričih v okolici Maribora, je z veliko kmečkih turizmov in vinotočev vabila ne samo k športnim, pač pa tudi h kulinaričnim užitkom. Formula za zmago je sodelovanje in užitek na poti, ne pa divjanje za najhitrejšim časom, saj zmaga tista ekipa, ki se najbolj približa skupnemu povprečnemu času vseh ekip.

Najboljšo taktiko je ubrala štiričlanska ekipa, ki se je prvič udeležila naše prireditve, Štirikolesniki, ki so nam ob razglasitvi zaupali, da na zmago niso ciljali, niti je niso pričakovali, saj so imeli na poti tudi precej težav z okvaro enega od koles, zato je bila zmaga toliko večje presenečenje. Dodajajo, da bodo krasno glavno nagrado, tedenske počitnice za vso ekipo na otoku Pagu, prav tako izkoristili za kolesarjenje.

Lepo vreme, dobra volja, glasbeno presenečenje z Niko Zorjan in veliko krasnih nagrad, je zapustilo odličen vtis in željo velike večine kolesarjev, da se prihodnje leto spet srečamo.  

 

Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Delovni čas salonov v času kolektivnega dopusta

V podjetju AJM smo na letnem kolektivnem dopustu v času od 25.7. do 7.8.2022. Naši prodajni saloni v tem času poslujejo no...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Zaposlujemo v proizvodnji oken in vrat

AJM je največji slovenski proizvajalec oken in vhodnih vrat, ter prvi slovenskih izvoznik stavbnega pohištva. Smo zanesljivo...
Več
PREBERITE TUDI

Delovni čas v času prvomajskih praznikov

Spoštovani kupci! Obveščamo vas, da bo uprava, proizvodnja, montaža in odprema  v času prvomajskih prazniko...
Več