Ob nakupu energetsko učinkovitih oken in vrat vam podarimo oddih.

5.6.2017

Poleti pogosto odložimo različna gradbena, prenovitvena in podobna dela, ter se prepustimo potovanjem, lenarjenju in počitku. Pri nas vam privoščimo sproščeno, doživeto poletje, in vam ga ravno zato priporočamo kot pravi trenutek za zamenjavo stavbnega pohištva. Nova okna in vrata AJM, so pravzaprav razlog več za sproščeno poletje.  

Odločitev za nakup oken in vrat AJM vam ne bo prinesla dodatnih skrbi, kot so ali bodo izdelki pravočnasno narejeni ali bo montaža strokovno izvedena in podobno. Pri AJM namreč poskrbimo, da pri nakupu oken in vrat vse poteka tako kot mora - odgovorno, natančno, strokovno in kakovostno. Izdelavo vaših izdelkov natančno spremljamo skozi ves proizvodni proces, vse tja do vgradnje na objektu, pa tudi po njej, ko smo za vas vedno na voljo s servisno-vzdrževalno službo. Samo to poletje vam ob nakupu podarimo še oddih - vstopnice za Termalni park Aqualuna Term Olimia.

Prodajna akcija velja od 5.6. do 5.7. 2017 ob nakupu od 3 tisoč evrov neto. Vsak tak kupec prejme dve celodnevni vstopnici za odrasli osebi.

Vstopite v poletje z novimi okni in vrati AJM.


Več o pogojih prodajne akcije: http://bit.ly/oknaAJMpodarijooddih


 

 

 

 

 

 

 

Okna in vrata AJM vas peljejo v Terme Olimia.
Okna in vrata AJM vas peljejo v Terme Olimia.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

NASLEDNJI ČLANEK

Zaposlujemo v proizvodnji lesenih oken in vrat

AJM je prvi in največji slovenski ponudnik stavbnega pohištva, saj ga izdelujemo, prodajamo in montiramo že od leta 1990. P...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Na AJM Team Time Ride 2017 več kot 200 ekip

Po Kobanskih hribih je sedmič zapored na prireditvi AJM Team Time Ride, ki spodbuja timski duh in sproščeno rekreativn...
Več
PREBERITE TUDI

Ob 25. letnici podjetja še zadnjič letos Dan odprtih vrat in izredni popust

Spoštovani kupci, vabljeni, da nas obiščete ta petek in to soboto, 20. in 21. novembra, na Dnevu odprtih vrat. ...
Več