AJM okna in vrata prejela oceno bonitetne odličnosti AAA

14.9.2017

Zaupanje, verodostojnost in poštenost spremljata naše poslovanje že vse od leta 1990, ko je bilo podjetje ustanovljeno. Tem trem vrednotam se nismo odrekli nikoli, tudi v najtežjih časih, letih gospodarske krize in razpada gradbenega sektorja, ne. Zato danes s toliko večjim veseljem objavljamo, da smo prejeli certifikat bonitetne odličnosti AAA.

Bonitetno oceno odličnosti nam je podelila bonitetna hiša Bisnode. Bonitetno oceno bonitetne hiše sestavijo na osnovi in prepletu različnih kriterijev, ki se tičejo poslovanja subjekta skozi daljše preteklo in sedanje obdobje. Med drugim so sestavni del ocene tudi ocene plačilne sposobnosti ter navad poslovanja poslovnih subjektov, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in razni drugi kriteriji tveganosti poslovanja s podjetjem.

Bonitetna ocena odličnosti AAA tako predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Poslovni subjekt lahko doseže bonitetno odličnost A, AA ali najvišjo oceno AAA, ki je bila dodeljena tudi nam:

  • AAA – izpolnjujejo kriterije certifikata bonitetne odličnosti v zadnjih treh poslovnih letih,
  • AA – izpolnjujejo kriterije certifikata bonitetne odličnosti v zadnjih dveh poslovnih letih,
  • A – izpolnjujejo kriterije certifikata bonitetne odličnosti v zadnjem poslovnem letu.


Najvišja ocena poslovnega subjekta, ki izkazuje bonitetno odličnost AAA, tako pomeni, da je naše podjetje najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje za vse vključujoče poslovne partnerje: dobavitelje, kupce, zavarovalnice, banke in druge poslovne partnerje.

Certifikat ni samo pomembno sporočilo našim poslovnim partnerjem, pač pa tudi vam, spoštovani kupci, saj dokazuje, da smo zaupanja vreden proizvajalec in dobavitelj za okna in vhodna vrata, ter da se na nas lahko zanesete tudi po nakupu, saj ostajamo z vami s servisno-reklamacijsko službo. 

Najvišja poslovna ocena za AJM okna in vrata.
Najvišja poslovna ocena za AJM okna in vrata.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Novo! Inovativni rekuperator za okna in vrata AJM.

Predstavlljamo vam AJM AIRDOO - nov in inovativen sistem dvosmerne lokalne rekuperacije primerne tako za okna, kot za vrata. AJ...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Izšla nova številka Boljših pogledov

V podjetju AJM pripravljamo od leta 2010 interni časopis Boljši pogledi. Časopis izide 2-krat letno, prva polletna &sc...
Več
PREBERITE TUDI

Delovni čas salonov v času kolektivnega dopusta

V podjetju AJM smo na letnem kolektivnem dopustu v času od 25.7. do 7.8.2022. Naši prodajni saloni v tem času poslujejo no...
Več