Okna AJM z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno

4.10.2017

S ponosom objavljamo zadnje izsledke raziskave neodvisne švicarske raziskovalne hiše Icertias, ki je v nacionalni raziskavi s področja gradbeništva okna AJM izbrala za tista z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Raziskava Best Buy Award Slovenija Construction 2017/2018 je potekala s pomočjo spletnega anketiranja. V raziskavi je sodelovalo 1200 anketirancev iz izključno gradbene stroke. Z razmerjem med ceno in kakovostjo ponudbe na slovenskem trgu se je merilo  zadovoljstvo kupcev in uporabnikov gradbenih storitev, izdelkov, materiala, orodij in strojev. Vprašanja so bila odprtega tipa, kar pomeni, da so anketiranci lahko prosto navajali nazive proizvajalcev in ponudnikov storitev, ki po njihovih izkušnjah na trgu ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Raziskava je pokazala, da se v kategoriji »proizvajalec oken« uvrščamo na prvo mesto po razmerju med kakovostjo in ceno.  

»Prejetje certifikata Best Buy za okna AJM je ponoven dokaz, da v podjetju AJM ustvarjamo kakovostne izdelke, pri tem pa nismo gluhi za želje in potrebe naših kupcev,« je ob novici, da smo ponovno prejemnik certifikata povedal direktor podjetja Trivo Krempl in dodal, da bomo pri AJM še naprej izdelovali PVC okna, ALU okna in lesena okna po visokih kakovostnih standardih ne glede na to ali je okno namenjeno klasični prenovi, dozidavi ali eni od oblik energetsko varčne gradnje.

Bi želeli ponudbo za okna AJM? Kontaktirajte nas TUKAJ in z veseljem vam bomo prisluhnili. 

Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Okna AJM z novo tehnologijo lepljenega stekla odslej še boljša

Sodobna okna stremijo k vedno večjim steklenim površinam, vse ožjim okvirjem, k vedno boljši izolativnosti in vse vi...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Novo! Inovativni rekuperator za okna in vrata AJM.

Predstavlljamo vam AJM AIRDOO - nov in inovativen sistem dvosmerne lokalne rekuperacije primerne tako za okna, kot za vrata. AJ...
Več
PREBERITE TUDI

Ekskluzivno v AJM Nova Gorica - 25% na okna in vrata!

Otvoritev novega prodajnega salona in dan odprtih vrat v salonu AJM Nova Gorica.  Otvoritev novega salona AJM v Novi Gorici ...
Več