Nova lesena okna AJM

5.4.2017

V našem podjetju smo si že pred leti zastavili cilj, da želimo kupcem, ki bodo izbrali naše izdelke, ponuditi le prvovrstna okna in vhodna vrata in to ne glede na to ali bodo to plastična okna, okna iz aluminija ali lesena okna. Intenzivno vlaganje v posodobitev proizvodnje PVC oken, ALU oken in ALU vhodnih vrat, v vzpostavitev najsodobnejše proizvodnje lesenih oken v Sloveniji, v razvoj in izboljšanje izdelkov, sodelovanje s strokovnjaki v Sloveniji (Zavod za gradbeništvo Slovenije, …) in tujini (IFT Rosenheim), nas je pripeljalo do današnje točke, ko na področju oken v Sloveniji ponujamo najnaprednejše rešitve in v proizvodno-prodajnemu programu vedno nove ali izboljšane obstoječe izdelke.

V začetku letošnje pomladi smo v prodajni program uvrstili nov profil lesenega okna, ki smo ga poimenovali AJM 78 ALU. To leseno okno je plod lastnega razvoja in je na voljo v treh različicah zunanje prekrivne maske iz aluminija, namreč CUBO, MODERN in CLASSIC.

Zunanja prekrivna maska na lesenem oknu poskrbi za dodatno zaščito lesa, hkrati z njo lahko povsem prilagajate videz okna zunanjemu izgledu objekta, kar je pravzaprav najlepši način, da z okni postavite "piko na i" zunanji podobi svojega doma.  

AJM 78 ALU Classic ima zunanjo prekrivno masko v, lahko bi rekli, najbolj klasični izvedbi. Tako okvir, kot krilo imata vsak svojo prekrivno masko. Robovi so rahlo posneti. Maska krila ostaja tako kot samo krilo v primerjavi z okvirjem, v nekoliko zamaknjenem položaju. Maska iz aluminija je na voljo v desetih standardnih barvah in številnih drugih odtenkih barvne lestvice RAL.

AJM 78 ALU Cubo ima, prav tako kot Classic, okvir in krilo s svojo prekrivno masko iz aluminija. So pa vsi njeni robovi pod pravim kotom. Pozicija zunanje prekrivne maske ohranja na zunaj videz klasičnega okna, hkrati pa z modernimi linijami pod pravim kotom odlično poveže klasično leseno okno z modernim dizajnom.

AJM 78 ALU Modern je okno kjer ostajata krilo in okvir vsak s svojo prekrivno masko iz aluminija, robovi potekajo pod pravim kotom. Posebnost te maske pa je v izravnanih linijah oziroma površinah maske na okvirju in krilu. Moderen tako sledi zadnjim arhitekturnim smernicam, ki predvidevajo čiste in natančne linije. Lepemu zunanjemu videzu okna lahko dodate kanček atraktivnosti z izbiro barve. Te so na voljo v desetih standardnih izvedbah in v številnih odtenkih barvne lestvice RAL. 

In komu namenjamo okno AJM 78 ALU? Preprosto vsem. Tistim, ki prenavljate, kakor tistim, ki gradite in pri tem veliko pozornosti namenjate energetski učinkovitosti oken. Če so vam blizu prednosti, ki jih prinaša les kot naravni material, hkrati pa bi želeli na zunanji strani nekoliko modernejši videz in njegovo zaščito, potem je okno AJM 78 ALU prava izbira. Prepričajte se o vseh njegovih prednostih in povprašajte za ponudbo in predstavitev v naših prodajnih salonih.

Kontakt za ponudbo in predstavitev: http://www.ajm.si/podjetje/kontakti

Ponudbo lahko pridobite tudi sami, preko spletnega konfiguratorja na posameznem izdelku - AJM 78 ALU Classic, AJM 78 ALU Cubo, AJM 78 ALU Modern.  

Tri nova lesena okna AJM 78 ALU so na voljo v izvedbi Classic, Cubo in Modern. V testiranju pa so še trije dodatni modeli lesenega okna AJM 78 ALU.
Tri nova lesena okna AJM 78 ALU so na voljo v izvedbi Classic, Cubo in Modern. V testiranju pa so še trije dodatni modeli lesenega okna AJM 78 ALU.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Okna in vrata prejmeta Ivana in Jožica

Pomladna nagradna igra »Podarjamo nova okna in vrata za vaš dom«, v kateri smo vas, v času od 1.3. do 10.4., vab...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Dan odprtih vrat v Celju!

To soboto, 25.3., bo v našem prodajnem salonu v Celju v Celeiaparku DAN ODPRTIH VRAT. Izkoristite priložnost za ugod...
Več
PREBERITE TUDI

Zaposlimo voznika

Zaradi širitve prodajnih poti v našo ekipo vabimo novega sodelavca, ki bo zasedel delovno mesto voznika. Naloge in odgovornosti na delovnem mestu voznika so nasled...
Več