Iščemo več sodelavcev za delo na oddelku vgradnje in montaže

24.10.2018

Podjetje AJM je prvi in največji slovenski ponudnik stavbnega pohištva, saj ga izdelujemo, prodajamo in montiramo že od leta 1990. Prvotni proizvodnji PVC oken in vrat, smo postopoma dodajali tudi stavbno pohištvo iz drugih materialov, od leta 2012 tako izdelujemo tudi vrhunska lesena okna in LES-ALU okna. Najsodobnejša proizvodnja za lesena okna v Sloveniji, odlična kakovost, ki je plod našega lastnega razvoja ter strokovno izvedena montaža so prepričale že mnogo kupcev, ki se jim nenehno pridružujejo novi. Zaradi povečanega obsega dela tako med svoje vrste vabimo monterje za program PVC, LES in LES-ALU, ter za montažo zimskih vrtov. Iščemo tudi zunanje ponudnike, ki bi za naše izdelke izvajali storitev montaže.  

Na vseh razpisanih delovnih mestih nudimo:

  • varnost in zanesljivostrednih plačil,
  •  nenehno strokovno usposabljanje in izobraževanje,
  • urejeno delovno okolje (podjetje AJM je prejemnik številnih priznanj in certifikatov, med njimi Zlatega znaka kakovosti v graditeljstvu za montažo in certifikata Družini prijazno podjetje). 

Prosimo, da k prošnji dodate kratek življenjepis.

Pošljite jih po navadni pošti na:
AJM okna-vrata-senčila d.o.o., Kozjak nad Pesnico 2a, 2211 Pesnica pri Mariboru.

AJM monterji
AJM monterji
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

 

 

NASLEDNJI ČLANEK

Delovni čas v času prihajajočih praznikov!

Drage stranke! Obveščamo vas, da bomo v času praznikov 31. 10  in 1.11. 2018 zaprti, preostale dni bo komerciala de...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Zlata bonitetna ocena!

Zaupanje, verodostojnost in poštenost spremljata naše poslovanje že vse od leta 1990, ko je bilo podjetje ustanovljen...
Več
PREBERITE TUDI

Zaposlujemo v proizvodnji lesenih oken in vrat

AJM je prvi in največji slovenski ponudnik stavbnega pohištva, saj ga izdelujemo, prodajamo in montiramo že od leta 1990. P...
Več