Zakaj imeti zimski vrt? 8 prednosti, ki vas bodo prepričale.

7.6.2017

Zimski vrt v vseh letnih časih ponuja takšno ugodje, da vsi, ki imajo enkrat izkušnjo bivanja z zimskim vrtom, poslej težko kakovostno živijo brez njega.

Z zimskim vrtom v hišo vnesemo pozitivno energijo, saj nam prinaša obilico naravne svetlobe in povezanost z neposredno zunanjo okolico našega doma. V nobenem prostoru namreč nismo tako neposredno povezani z naravo, in to enako udobno v vseh letnih časih, kakor v zimskem vrtu. 
Prednosti zimskega vrta so številne, osem ključnih, ki jih ne gre spregledati, kadar razmišljate o investiciji v zimski vrt, pa je naslednjih:

Prednost št. 1: Zimski vrt nam prinaša dodatne bivalne površine, kar pomeni več udobja.

Prednost št. 2: Zimski vrt ponuja, bolj kot kateri drugi prostor, možnost uživanja v naravi preko celotnega leta.

Prednost št. 3: Zimski vrt je nesporno odličen družabni prostor za različne namene in za vso družino.

Prednost št. 4: Neposredna povezava zimskega vrta in okolice poleti je neprecenljiva. Notranji prostor se s pomočjo zimskega vrta razširi na vrt oziroma dvorišče.

Prednost št. 5: Zimski vrt je odličen prostor za sprostitev in počitek.

Prednost št. 6: Zimski vrt je kot prostor izredno univerzalen. Z izbranim rastlinjem je lahko »tropska oaza«, lahko je tudi dnevna soba, jedilnica, prostor za počitek ali delovni prostor.

Prednost št. 7: Dobri zimski vrtovi so iz kakovostnih materialov, odlično izolirani in zatesnjeni. Nepotrebnih energetskih izgub ni.

Prednost št. 8: Pravilno umeščen zimski vrt prinese pomembne prihranke energije, lahko tudi do 30% na letni ravni. 


Razmišljate o razširitvi svojega doma z zimskim vrtom?
Pokličite nas ali nam pišite in z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju. Pripravimo vam brezplačen 3D izris zimskega vrta s prikazom izgleda na objektu. Zimski vrt tudi izdelamo in montiramo. 

Zimski vrt za dodatni bivanjski prostor in neposredno povezanost z okolico.
Zimski vrt za dodatni bivanjski prostor in neposredno povezanost z okolico.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

PREJŠNJI ČLANEK

Se vaša nova okna rosijo? Nič nenavadnega!

V hladnejšem delu leta se pogosto srečamo s pojavom kondenzacije na okenskih steklih. Pojav je posebej izrazit v starej&scar...
Več
NASLEDNJI ČLANEK

Kaj je potrebno vedeti, ko začnemo razmislek o nakupu oken in vrat

Izbira naj bo energijsko učinkovito stavbno pohištvo  Okna in vrata spadajo med najosnovnejše, a hkrati najpo...
Več
PREBERITE TUDI

Nova okna poudarite z zavesami

Končno, vaš dom ima nova PVC ali lesena okna, ki jih bodisi na zunanji strani krasi moderna zaščita v obliki aluminijaste prekrivne maske ali pa izžar...
Več